Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Set Wifi kamer – jaké a kde objednat

Od: medvidek180® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den

Moc prosím všechny hodné lidi, jestli by mi mohli poradit kde a jaký set 4 VNITŘNÍCH Wifi kamer objednat?

Jde o vánoční dárek pro paní pod stromeček, aby mohla na mobilu na dálku zkontrolovat (a já také) 4 pelíšky pejska, jestli je v pořádku.

Wifinu doma máme.

Nepotřebuji tu největší kvalitu, ale zase ne nějakou šunku, kde bude vidět na mobilu jen šmouha místo pejska.

Nemusí (ale můžou) se zapínat pohybem a bylo by dobré noční vidění.

Nejlépe je zapínat přes internet (jestli to jde), aby se šetřily baterky.

Nechci je vrtat, ale postavit na knihovnu, kuch. linku atd, aby se daly i přemístit.

I jako invalidní důchodce si raděj půjčím peníze a připlatím, aby to za něco stálo.

Moc a moc děkuji předem za jakou koli radu.

Michal

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Těch setů je plno druhů, třeba jedna z možností google.com/...
Nebo čtyři stejné kamery každá s paměťovou kartou, třeba nějaký TP link a sledovat přes aplikací TAPO, apka může obsloužit až 36 kamer, pokud si to dobře pamatuji. Kamery třeba m.alza.cz/...
Napájení mají 9V DC ... adaptér..provozovat trvale na baterie asi NE, jinak Wi-Fi, jede trvale druhým rokem.
Jinak medvidek je už starší pán ...ne vždy vše najde... Oprava odkazu Alza m.alza.cz/...
Odkaz na Alza mi nefunguje, hledejte na jejích stránkách...TP-Link Tapo C310...
riva
m.alza.cz/...
Z odkazu se musí odstranit ty nesmysly.

Díky, na mobilu jsem si toho nevšiml...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]