Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

U tv nejde obraz

Od: jakubka64® odpovědí: 12 změna:
Máme tv LG a settobox Topfield, platíme si Skylink. Občas blbne signál (kostičkování,pruhy), tak přepnu tv na obyčejnou anténu, ale najednou jde jenom zvuk a obraz ne. Na černé obrazovce pobíhá logo tv s oznámením ,pouze zvuk. Dřív to normálně šlo. Neví někdo proč?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x

no tak to druhé má poruchu..možná už u poskytovatele..nebo je něco na satelitu..a nebo přeladit

hodnocení

Jj, pokusím se o nějaký restart.

hodnocení

2x

Někdy mi to dělá androidí TV Sony. Pomůže jen restart z menu. Mám ji za její úžasné chování tak rád, že ve Wifi síti má jméno "Mr*ka". A to chybějící písmeno není "š"..

06.12.24 19:16
hodnocení

:-D

mate59
hodnocení

0x

Vyzkoušejte,jestli je settobox funkční.

hodnocení

Settopbox je v pořádku, na něj tv běží.

111®
hodnocení

0x

jestli to dobře chápu máte zdroj 2, klasika na anténu a Skailink. Oba blbnou?

hodnocení

Když tv běží přes settopbox, je to v pořádku, kostičky a pruhy jsou jen vyjímečně při blbým počasí. Což je třeba dnes, tak jsem tv přepnula na klasickou anténu, obraz vůbec nebyl a šel jen zvuk, na všech kanálech. Dřív to přes anténu šlo v pohodě.

Kolik to ukazuje sílu a kvalitu signálu?

vernon
Máš špatně nastavenou satelitní anténu. Obraz na satelitu se ztrácí jen velmi vyjímečně, například při silné bouřce.

paveldvorak
hodnocení

0x
Přesně tak slabý signál, s tím si poradí novější televize koupil jsem 4K se 100Hz a je po problémech, takový obraz se st ničem nikdy nebudete mit
vernon
To je ale blbost...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]