Nejste přihlášen/a.
Říkám:
Ou tu? Ani omylem. S prdy ve vodě mám jen špatné zkušenosti sahající do dob, kdy se ještě nazývaly telenecronomicon.
Já vím, poslední setkání s nima jsem měl letos a dopadlo pro ně opět katastrofálně, já se nespálil.
Je to v souladu s jejich logotypem, takže by se dalo říct správně.
Ale nevím proč bych měl zkratku české firmy číst anglicky, nečtu anglicky ani anglické zkratky (někdo to vtipně nazval rychlý český spelling, když tohle jeden spolužák udělal na angličině) proč bych měl říkat elídí když led zní tak pěkně a všichni víme co to je (a mohl bych vyjmenovat tucty dalších).
ml1 - Jen pro zajímavost - proč se běžně kotoučkům CD říká "cédéčko", ale prakticky stejným kotoučkům DVD "dývídýčko"?
jednoduše, CD přišly na trh ještě před revolucí v osmdesátkách proto se uchytila česká výslovnost, DVD až po revoluci na konci devadesátek kdy už výuka a rozšíření angličtiny (i díky internetu) byly daleko větší proto se prosadila anglická výslovnost
U t-mobilu se mi nejvíc líbila výslovnost tajmbl kterou jeden čas protlačovali v reklamách, zvlášť když se na konec přidá nenápadné b to zní kouzelně. No od té doby to několikrát změnili, jelikož reklamy tolik nesleduju, tak nevím jestli jsou ještě pořád týmobajl nebo se už zase vyslovujou jinak.
A komu to říkáte? v trafice?
Pokud vím tak třeba ve fio bance stačí zadat částku od 200 Kč a číslo a kliknout. Na stránkách 02 Jde taky zaplatit kartou přes Apple/hoogle pay - Tedy jen napíšete číslo které chcete dobýt, hotovo
Víte kdy asi myslíte Nabít v trafice? No proč by se mělo říkat O2? Řekne to jen telefonní číslo ne?
Jinak říkal že [outú], když to řeknete, tak i váš telefon to přepíše na O2, takže tomu rozumí každý
Nijak, tohle mi nejde přes pysky - výhodnost tohoto operátora je jak dát si ježka do trenek. Dobití minimálně 200 Kč, platnost půl roku, volání za 5Kč , no nekup. to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.