Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozmocena Sim vs kvalita hovoru

Od: grem odpovědí: 3 změna:

Do vody mi spadl mobil a rozmocila se mi sim karta.Konkretne ty kontakty na ni jsou takovy rozmazany.Dal jsem ji do jineho mobilu a funguje.Ale kdyz jsem volal tak na druhe strane me spatne slysela ta druha osoba ktere jsem volal.Mel jsem spise spatny signal nebo na to ma vliv na simka?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

1x

SIMkou to opravdu nebude, buď špatný signál nebo mikrofon, oboje hledejte ve Vašem "novém" telefonu.

malvinka*
hodnocení

0x

Simca není z papíru*stop*. Kdysi u zoxidovaných tf karet fungovalo na čip vzít obyčejnou gumu na gumování a pořádně přegumovat. Můžete to zkusit.

hodnocení

0x

Oxidaci nejlepe vyciste lihem nebo slivovici kdyz uz neni jina moznost...

Sim je zapouzdreny cip,nemel by mit vliv na kvalitu signalu, ale pokud to dela ve vice tel. tak bych dosel na oficialni pobocku operatora s vadnou a sim a meli by to vymenit za novou, O2 pred par dny i me takto vyhovelo..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]