Nejste přihlášen/a.
![]() | Snapchat-1845025515.avi | 2.05 MB |
Tak jen diagnostiku si musí servis nechat zaplatit... takže počítejme cca. 500 (bez daně). Pak si řeknou o něco za práci - 1000,- a díly - nebuďme bláhoví, že si řeknou o 30,- za elektrónku ec534. Rovnou nový panel za 2-3tis.
A teď se mrkněme na výprodeje nebo bazarové TV, protože si lidi kupují na Vánoce nové ...
Já minulý rok dostal plně funkční 110" od Sony za 1500,-... protože to borec prostě neřešil a já si přijel na místo. On si koupil něco nového, lepšího... - Tu TV se přiznám jsem předal jinam, sám mám už dlouhé roky ORAVU a ta se mi pořád nechce rozbít ... jinak bych si koupil HISENSE
Dnešní oprava sestává z výměny celého modulu a čím víc se mění, tím líp, tím větší vejvar. Pokud to neni schopný opravit nějaký kutil v okolí (může to být opravdu prkotina typu vadná elektronka ec354; tři roky stáří, to budou zcela jistě ledky, takže buď ledky nebo jejich zdroj, ale může to být i cokoliv jiného), tak bych na opravu zapomněl.
U televizí je spíš problém, že jsou dělané nedobytně a nedá se do nich nedestruktivně dostat. A ani se s opravama moc nepočítá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.