Prosím o radu, mám telefon Honor 50. V nahledové galerii mobilu se mi zobrazují 4 fotky na řádek, jsou velmi malé, chtěla bych třeba 3,nebo 2 na řádek. Vím, že na začátku to tak nějak bylo, postupně se mi nějakým pohybem (zřejmě prsty od stran ke středu) povedlo to zmenšit. Zvětšit mi to ale nejde. Nevíte někdo?
Mám "Šaomi", pokud držím mobil na výšku, mám minimálně tři náhledy vedle sebe, více zvětšit nejde, naopak nejmenších náhledů se vejde na řádek 16. Měnit velikost jde standardním matláním matláním, dva prsty od sebe/k sobě.
Jiné mobily to budou mít podobně, ale ne naprosto stejně.
Pokud nezabere oddalení/přiblížení dvěmi prsty nebo menu nastavení, tak tu galerii lze samozřejmě nahradit jinou, která to umí. V google storu je jich halda. Pokud to v začátku opravdu bylo, musíš hledat popř jde každá aplikace nastavit na původní stav po vybalení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.