Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak omezit šílené reklamy na mobilu?

Od: benule® odpovědí: 6 změna:
Ahoj radci, vím že je mozno omezit reklamy na androidu, ale nevím jak prosím o radu a postup,dik.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Mobil.?
Prohlížeč nebo reklamy v aplikacích?
Pro dobrou radu by chtělo ten dotaz aspoň trošičku rozvést.

pecenkav
hodnocení

1x

Já třeba na mobilu žádný reklamy nemám i bez jakékoliv aplikace

mll
hodnocení

1x

Já třeba mám reklam v mobilu minimum, ale to bude tím, že mám tlačítkáč, takže mi můžou maximálně tak chodit reklamní SMS.

hodnocení

1x
Pokud používáte prohlížeč Chrome, tak je to jasné. Já používám Vivaldi a reklam minimum, většinu jich dovede potlačit. A ještě se dá nastavit omezení reklam pro jednotlivé webové stránky.

hodnocení

0x

Stáhnout a nainstalovat AdBlock pro Android a rázem je hotovo. -- adblockplus.org/...

hodnocení

0x
Dobrý den, nejlepší možnost je nainstalovat uc browser ve verzi mod a pak ho ještě vykuchat přes lucky patcher, a pak v browseru zapnout uc Adblock 2x v nastavení. Pro YouTube doporučuji jedinou aplikaci snaptube, ale také ve verzi mod a vykuchanou přes lucky patcher. U ní pak můžete prohlédnout videa bez reklam a zároveň videa stahovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]