Dobrý den.koupil jsem telefon Redmi 11. Do slotu pro paměťové karty jsem vložil microSD kartu,do dalšího slotu jsem vložil SIM kartu.po zapnuti telefonu a všemožných nastavení a souhlasů stále nemohu najít možnost ukládat fotky na SD kartu. Prosím vás o radu. Nejde ani zobrazit, že tato karta v telefonu vůbec je a tudíž nelze pracovat se soubory na této kartě. Předem děkuji.
Kam ukládat fotografie a video v mobilu, nastavuje se přímo v aplikaci "Fotoaparát", tam se dá nastavit ukládání buď do vnitřní paměti mobilu, nebo na paměťovou kartu. Kartu najdete v sekci Moje soubory.
Když se do telefonu vloží nová SD karta, tak pokud ji "vidí" problikne hláška o vložení. Dále si v nastavení najděte položku "úlożiště". Úplně nahoře je úložiště founu a pod ním SD karta. Budet o šedé zadimované, pokud ji nevidí, ale také tam může být hláška vyžadující vaši akci. Rvně to musí fungovat zde, teprve poto ju půjde vybrat jako úložiště fotoaparátu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.