Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zprovoznit SD kartu v telefonu

Od: pepa224 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den.koupil jsem telefon Redmi 11. Do slotu pro paměťové karty jsem vložil microSD kartu,do dalšího slotu jsem vložil SIM kartu.po zapnuti telefonu a všemožných nastavení a souhlasů stále nemohu najít možnost ukládat fotky na SD kartu. Prosím vás o radu. Nejde ani zobrazit, že tato karta v telefonu vůbec je a tudíž nelze pracovat se soubory na této kartě. Předem děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

3x

kouknout na úložiště, a pak v nastavení fotek kam ukládat, nebo o Telefonu a tam by mělo být úložiště vidět

doplněno 24.11.24 21:59:

Jakou kapacitu má SD karta a jakou podporuje mobil max hodnotu

hodnocení

2x

Ne každý telefon dokáže číst každou paměťovou kartu.

martinkupka
hodnocení

1x

já bych jí před použitím zformátoval v jiném zařízení

hodnocení

0x
Kam ukládat fotografie a video v mobilu, nastavuje se přímo v aplikaci "Fotoaparát", tam se dá nastavit ukládání buď do vnitřní paměti mobilu, nebo na paměťovou kartu. Kartu najdete v sekci Moje soubory.

hodnocení

0x
Když se do telefonu vloží nová SD karta, tak pokud ji "vidí" problikne hláška o vložení. Dále si v nastavení najděte položku "úlożiště". Úplně nahoře je úložiště founu a pod ním SD karta. Budet o šedé zadimované, pokud ji nevidí, ale také tam může být hláška vyžadující vaši akci. Rvně to musí fungovat zde, teprve poto ju půjde vybrat jako úložiště fotoaparátu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]