Nejste přihlášen/a.
Zdravím, na chalupě na Táborsku chytáme televizní signál přes vysílač České Budějovice Kleť. Naladím MUX21 a MUX23, ale MUXy 22 a 24 mají nulový signál. U všech těchto multiplexů je stejný výkon, takže by podle mě měly jít naladit... V příloze přikládám fotku antény. Mám nejprve začít s výměnou koaxiálního kabelu?
Ne nejdříve zjistit jak jsou na tom v okolí...aby se vyloučilo že je vada jinde..a když to bude OK tak vytáhnut TV přímo k anténě a testovat tam a dát výsledek , pak se dá hledat dále...
Polohu jsem zkoušel změnit, ale nepomohlo to. Tak, jak to mám nastavené teď, chytnu v dobré kvalitě Multiplexy 21 a 23. Pokud měním polohu, tak ztrácím i tyto Multiplexy.
Pokud to bude anténou, jakou byste doporučil? Jestli můžu poprosit o odkaz. Děkuju.
Především si zjisti podle směru antény jestli uvažovaný vysílač ty MUXY vysílá koukni na net tam to najdeš. Pokud ano tak TV k anténě a zkusit. On to klidně může dělat i kabel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.