Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet do 4000 Kč pro seniorku

Od: jirika odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, potřeboval bych poradit. Chci koupit tablet seniorce tak do 4000.Bude to mít na FB a prohlížeč, nic víc. Potřebuje co největší displej a ideálně i baterii. Můžete mi prosím poradit? Děkuji Jiří

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Těžko ti poradit, ale zkusil bych to tak, že bych si vyhlídl tablet, který ti vyhovuje a splní cenovou představu a pak bych dokoupil samostatnou powerbanku, která prodlouží dobu běhu tabletu.

hodnocení

0x
Xiaomi remi pad SE v datartu - 3600kč, 11".

mathew
hodnocení

0x
alza.cz/...
Do 4 tisíc nic větší displej ani baterku nemá. Výkon odpovídá ceně

hodnocení

0x

tablet ani telefon už bych s méně než 6 gb ram nekupoval

posledně jsem tuším doporučil jedné ze sousedek toto - alza.cz/...

martinkupka
hodnocení

0x

Xiaomi Redmi Pad /...

šaomi, lenovo nebo samsung

noname číny nekupovat jsou tragicky pomalé

thetruth

U Lenova bacha na ultramizernou podporu. HW super, výbava slušná, podpora trága. Xiaomi jsou v tomhle ohledu mnohem lepší. Mluvím z vlastní zkušenosti. Je fakt že by to nemusela nějak extrémně vadit v předpokládaném používání, ale dobré vědět.

petrovic

Jsem jen obycejny mechanik, ale mam Lenovo Tab P11 Pro. 8/256GB. Pouzdro co pres pogo piny je zaroven i klavesnici. Jsem maximalne spokojen. Delam na tom vse. Ctu, videa, bankovnictvi. Jak poznam blbou podporu?

riva
hodnocení

0x

Alternativně nějaké miniPC připojené k hdmi televizoru. K tomu bezdrátová klávesnice a myš.

To seniorka fakt ocení :) Tv na jednom místě a na čtení dostatečně daleko.
riva

Těžko říct. 4K 43" TV používám jako monitor roky. TV je dvoutunerová, takže v rohu běží nějaké pozadí typu ó-čko. U seniora může být výhoda, že je obvykle dalekozraký a může být od obrazu dál než u tabletu, kde se bez brýlí neobejde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]