Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
už přes hodinu řeším jeden problém. Čistou náhodou jsem vyhrál soutěž na Instagramu a vyhrál jsem voucher v hodnotě 15 000 Kč. Bohužel pro úplné dokončení podmínek musím poslat zprávu ANO jednomu číslu. Tomu ale napsat nejde a místo toho, aby se zpráva odeslala, mi přijde toto: PREMIUM SMS BLOKOVANY, odeslani zpravy neni mozne. Sluzbu si nastavite jednoduse v apce na tmcz.page.link/nastavenisluzeb nebo zavolejte na 4603. Vas T-Mobile.
Nevíte někdo, jak se to dá nastavit přes tu aplikaci?
Případně moc děkuji!
Skoro bych se vsadil, že jste vyhrál "velký kulový", jen jste ten podvůdek ještě neodhalil.
Cena odhalení toho podvodu Vás bude stát cenu té prémiové SMSky, co Vám (naštěstí) nejde poslat.
Pořadatele této soutěže sleduje asi 63 000 lidí a je denně vidět na sociálních sítích. Řekl bych, že v tomto případě se o fake výhru opravdu nejedná.
Já si dokonce myslím, že je ta SMS blokovaná proto, že už někdo zjistil, že je to podvod.
Že někoho sledují tisíce lidí ještě neznamená, že to není podvodník.
Ten telefon co se snažíte z něj poslat takovou prémiovou SMSku Tak je buď vašeho zaměstnavatele aby jste ho nemohl zneužívat tak to zablokoval, nebo to zablokoval váš rodič...
Některé SMS můžou stát i 999 Kč pokud se nepletu.
Tyto čísla začínají devítkou, nejde o žádné napsání, jsou to placené služby s vyjádřenou cenou v čísle.
Pročpak jste nám jsem toto číslo nenapsal?
Zavolejte operátorovi na 4603 a nechte to povolit, po odeslání to nechte zase zablokovat. Hlavně si zjistěte, kolik SMS na tohle číslo stojí, abyste nebyl překvapený. SMS v podobě ANO je potřeba na odečtení větších částek, platí se tak třeba pražské celodenní jízdenky za 120 a 330. Takže aby to opravdu nebyl nějaký podvod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.