Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak napsat číslu, kterému nejde napsat

Od: conrade7 odpovědí: 13 změna:

Zdravím,

už přes hodinu řeším jeden problém. Čistou náhodou jsem vyhrál soutěž na Instagramu a vyhrál jsem voucher v hodnotě 15 000 Kč. Bohužel pro úplné dokončení podmínek musím poslat zprávu ANO jednomu číslu. Tomu ale napsat nejde a místo toho, aby se zpráva odeslala, mi přijde toto: PREMIUM SMS BLOKOVANY, odeslani zpravy neni mozne. Sluzbu si nastavite jednoduse v apce na tmcz.page.link/nastavenisluzeb nebo zavolejte na 4603. Vas T-Mobile.
Nevíte někdo, jak se to dá nastavit přes tu aplikaci?
Případně moc děkuji!

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

2024
hodnocení

9x

Skoro bych se vsadil, že jste vyhrál "velký kulový", jen jste ten podvůdek ještě neodhalil.

Cena odhalení toho podvodu Vás bude stát cenu té prémiové SMSky, co Vám (naštěstí) nejde poslat.

conrade7
hodnocení

Pořadatele této soutěže sleduje asi 63 000 lidí a je denně vidět na sociálních sítích. Řekl bych, že v tomto případě se o fake výhru opravdu nejedná.

Já si dokonce myslím, že je ta SMS blokovaná proto, že už někdo zjistil, že je to podvod.

Že někoho sledují tisíce lidí ještě neznamená, že to není podvodník. *nevi*

conrade7
hodnocení

Tak nic, už to vyhrál někdo jiný ... Reagoval jsem příliš pozdě :D

mll

A nebo prostě vyhrál kulový. Osobně se ho nezeptáte.

Magdon: Ta hláška " PREMIUM SMS BLOKOVANY" znamená, že nejde odesílat žádné prémiové smsky. To nemá s blokací konkrétního čísla co dělat. Navíc to, minimálně v případě prémiových sms, ani nejde.

re4zon
hodnocení

5x
Jo, vyhral, urcite. Nebud vul a never kravinam. Chce po tobe poslat placenou zpravu, coz udela nekolik tisic pitomcu a jeden z nich mozma neco pak dostane (o cemz silne pochybuju).

halamus
hodnocení

4x

Vyhrál jste a máte zaplatit formou placené SMS, to dává smysl. Částku, kterou jste ušetřil díky tomu, že se vám nepodařilo SMS poslat, můžete poslat na charitu.

vaz
hodnocení

4x

Ten telefon co se snažíte z něj poslat takovou prémiovou SMSku Tak je buď vašeho zaměstnavatele aby jste ho nemohl zneužívat tak to zablokoval, nebo to zablokoval váš rodič...

Některé SMS můžou stát i 999 Kč pokud se nepletu.

Tyto čísla začínají devítkou, nejde o žádné napsání, jsou to placené služby s vyjádřenou cenou v čísle.

Pročpak jste nám jsem toto číslo nenapsal?

hodnocení

3x
Jestli máte drahé prémiové sms zablokované a nenastavil jste si to sám (zjevně ne, když ani nevíte, vo co go), tak vám je asi v minulosti zablokoval někdo, kdo měl víc rozumu (rodič?). To, co popisujete, vypadá dost jako bouda.

hodnocení

2x
Na 99.99% podvod. Pre zaujimavost, ten voucher bol na aky tovar / sluzbu?
halamus

Zajímavé by bylo i samotné číslo, spousta podvodných čísel je profláknutých, stačí zadat do Google vyhledávače.

mll
hodnocení

1x

Zavolejte operátorovi na 4603 a nechte to povolit, po odeslání to nechte zase zablokovat. Hlavně si zjistěte, kolik SMS na tohle číslo stojí, abyste nebyl překvapený. SMS v podobě ANO je potřeba na odečtení větších částek, platí se tak třeba pražské celodenní jízdenky za 120 a 330. Takže aby to opravdu nebyl nějaký podvod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]