Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Digitalni kuchynska váha Tescoma

Od: begi25® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,mám viz.kuchynskou váhu a baterie okroula ma 3V.Chci se zeptat kdyby sem tam vložil baterii 5V.Muže to mit negatívni vliv?Moc krát děkuji za odpověd.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x

jestli je tam 3V CR 2032 tak tam patří tahle. Takou 5V jsem neviděl...a koledujete si o poškození...kvůli úspoře nebo proč?

hodnocení

1x
Není mi jasné, o jaký typ článku nebo baterie by se muselo jednat,aby měla 5V ... Jestli nějakej čínskej výrobce trochu nepřehání :)

hodnocení

0x
CR2032 vyjde v lidlu doslova na pár korun. Mimochodem silně pochybuju, že bys tam narval nějakou jinou.
2 kusy CR2016 a hned má těch voltů rovnou 6 :)

bum®
hodnocení

0x

Stejný nápad měl kolega když mi přinesl kuchyńskou váhu na opravu s tím že zkoušel napájení více jak baterií 3V. Krásně mrtvá tak že ji mohl akorát vyhodit což také udělal, prý chtěl ušetřit:)!. Přítom nová baterie výjde do 10Kč a vydrží více jak rok.

thetruth
hodnocení

0x

Proboha proč? Tak za prvé, pokud vím, tak 5V baterie se v takovém rozměru nevyrábějí (nicméně neznám každou baterii na světě, mluvím o těch běžných), a za druhé, důvod? Chcete ušetřit pár desítek korun za baterii, která bude sloužit roky? To se opravdu vyplatí riskovat likvidaci celého zařízení?

Doporučení, nemontujte se do něčeho, čemu nerozumíte, kupte baterii, která tam patří, a používejte to jako uživatel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]