Nejste přihlášen/a.
Vdycky mě zajímalo k čemu jsou takový ty krabičky co vypadaj jak mobil ale má se do toho dát ta kaufland karta. Nejprve jsem si myslel že kreditka ale dneska jsem četl něco o nějaký kaufland kartě nebo co. Předpokládám že to nějak počítá pomocí naskenování, že při nákupu si počítáte co berete a vidíte tam cenu a rozhodnete se jestli to vezmete nebo ni?
Kaufland to ZDE vysvětluje celkem srozumitelně.
Stejně srozumitelně Vám to vysvětli paní na informacích v Kauflandu. To je ta teta, co se na Vás usmívá od pultíku na prodejně v okamžiku, kdy se tiše plížíte za regály a kulíte voči, co za futureskní mašinu to v Kaufíku najednou máte.
Z popisu není úplně jasné, co máte na mysli. V některých obchodech můžete skenovat ručním skenerem nebo aplikací v mobilu. Plastová zákaznická karta se používá při placení naskenovaného nákupu skenerem nebo na obsluhované pokladně. Má jen čárový kód, nikam se nestrká. Při placení aplikací není potřeba. Je nahraná v aplikaci. Dělá to na mě dojem, že jste u někoho viděl skutečný mobil. Na obrazovce skeneru i mobilu vidíte svůj nákup. Můžete tak kontrolovat ceny a nákup zaplatíte najednou, bez dalšího překládání.
Až se naučíte nejenom číst, ale také najet kurzorem na zvýrazněný ODKAZ a levým tlačítkem myši daný odkaz rozkliknout, zjistíte, že se žádný vtip nekoná a pan se ptal na scannery pověšené v Kauflandu u pokladen.
Nebo se snažíte pouze neúspěšně vtipkovat? To je fajn, ale nepovedlo se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.