Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypínač zařízení po nastaveném času do zásuvky

Od: regine® odpovědí: 5 změna:

Poraďte, vypínač zařízení, který po nastaveném časovém úseku, odpojí zařízení.
Měl jsem jednoduchý mechanický do zásuvky 230V (ztracen během stěhování). Na obvodovém kolečku se natočil čas, například 3,5 hodiny a stlačil se knoflík. Po 3,5 hodinách bylo zařízení odpojeno. Díky.

Ač hledám na internetu, všude nabízí jen 24 hodinové časové intervalové spínače. Takové nepotřebuji, mám dva, digi a mechanický.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Něco takového? epristroje.cz/...
Nebo
emos.cz/...
hodnocení

Dík. První je OK, ale moc digitální pro nejednoduché nastavení a nosiče brýlí na blízko;). Ansman si hraje na "značku" a obchodníci dávají vysokou cenu. Můj původní před asi 12 roky stál něco mezi stokorunou a dvoustovkou.

EMOS ne. Klasický 24 hodinový časovač.

pna

Ta spínací zasuvka s časovačem Ansmann ale nemá zemnící kolik tak jak to mají zásuvky v Česku. Alespoň podle obrázků to tam nevidím. Nemá ani kulatý vnitřek. Píšou, že "Není třeba používat doplňkový adaptér na zásuvku se zemnícím kolíkem (lze zastrčít do tradiční CZ zásuvky).". Tím bych si nebyl až tak jistý. Do CZ zásuvky možná ten spínač zastrčít půjde pokud má zdířku na kolik, což na obrázcích není vidět, ale spotřebič do zásuvky na spínačí to nevím. Každopádně by nebyl uzemněný pokud bude mít zástrčku bez zemnících kontaktů na boku.

hodnocení

Našel jsem cenovou konkurenci (165 Kč) Ansman -> časový spínač, spínací zásuvka 230V s rozsahem 15min-15hod a 45min zde, ale digitální.:(

hodnocení

Ten samý prodejce Hadex má i mechanické zde, podobné původním, časový spínač, spínací zásuvka 230V s rozsahem 12min. - 12hod, za pouhých 69 Kč a službu udělají stejnou jako nákladné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]