Zdravím. Potřebuji typ mobilu ke koupi, aby se ovládáním podobal 4 roky starému tlf. Je plně funkční, ale oblíbil si jej manžel. Já bych si koupila novější. Manža 76 let má tlačítkovej a dodnes o dotykáči nechtěl slyšet. Když má chuť na změnu, tak jej nebudu brzdit, že jo? Poradíte? Děkuji id.
Dobrý den, nejsem si jistý, že jsem Váš dotaz vyhodnotil správně, ale pokud manžel uvedený smartphone ovládá a je mu sympatický, tak ho lze stále koupit (viz odkaz) a není nutno hledat jiný typ mobilu. Zdravím! google.com/... doplněno 09.11.24 17:36: id - viz odkaz a vybírat dle požadavků a ceny (kterou zde neuvádíte). samsung.com/... doplněno 09.11.24 18:04: id - tak nějak odhaduji, že 40 000,- Kč za mobil vydat nechcete, tak se podívejte na kategorii Galaxy A, kde jsou ceny do 10 000,- Kč a i 128 GB je dostatečně velká paměť pro "hafo"obrázků, i když 256 GB je jistě lepší (ale dražší). Ovládání by měl manžel zvládnout, protože velký rozdíl u stejného výrobce nebude. samsung.com/...
id
Pochopil správně. Ale nechce se mi kupovat stejný, když mohu mít lepší. Přece jen mobil po 4 letech používání je vlastně spotřební zboží. Jen nevím jaký. Určitě také Samsung a dál označenímu nerozumím. O trochu lepší než mám nyní, víc místa na fotky.
id
Děkuji, jdu hledat. Jsem 3 týdny v nemocnici a tak se nudím. Manžel by si nechal můj starý mobil, který ovládá a já si koupím do 10 tis nový a něco v ovládání se přiučím.
id - jen malá poznámka, mobil neslouží k ukládání fotek, ty máte archivovat jinde a na několika místech. Každou chvíli tu někdo "brečí", že přišel o fotky, když se mu "podělal" mobil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.