Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká náhrada za tlf Samsung galaxy M11?

Od: id odpovědí: 6 změna:
Zdravím. Potřebuji typ mobilu ke koupi, aby se ovládáním podobal 4 roky starému tlf. Je plně funkční, ale oblíbil si jej manžel. Já bych si koupila novější. Manža 76 let má tlačítkovej a dodnes o dotykáči nechtěl slyšet. Když má chuť na změnu, tak jej nebudu brzdit, že jo? Poradíte? Děkuji id.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, nejsem si jistý, že jsem Váš dotaz vyhodnotil správně, ale pokud manžel uvedený smartphone ovládá a je mu sympatický, tak ho lze stále koupit (viz odkaz) a není nutno hledat jiný typ mobilu. Zdravím!
google.com/...
doplněno 09.11.24 17:36: id - viz odkaz a vybírat dle požadavků a ceny (kterou zde neuvádíte).
samsung.com/...
doplněno 09.11.24 18:04: id - tak nějak odhaduji, že 40 000,- Kč za mobil vydat nechcete, tak se podívejte na kategorii Galaxy A, kde jsou ceny do 10 000,- Kč a i 128 GB je dostatečně velká paměť pro "hafo"obrázků, i když 256 GB je jistě lepší (ale dražší). Ovládání by měl manžel zvládnout, protože velký rozdíl u stejného výrobce nebude.
samsung.com/...
id
hodnocení

Pochopil správně. Ale nechce se mi kupovat stejný, když mohu mít lepší. Přece jen mobil po 4 letech používání je vlastně spotřební zboží. Jen nevím jaký. Určitě také Samsung a dál označenímu nerozumím. O trochu lepší než mám nyní, víc místa na fotky.
id
hodnocení

Děkuji, jdu hledat. Jsem 3 týdny v nemocnici a tak se nudím. Manžel by si nechal můj starý mobil, který ovládá a já si koupím do 10 tis nový a něco v ovládání se přiučím.
ben®
id - nemáte zač. Ano, to zní jako plán .

id - jen malá poznámka, mobil neslouží k ukládání fotek, ty máte archivovat jinde a na několika místech. Každou chvíli tu někdo "brečí", že přišel o fotky, když se mu "podělal" mobil.

id
hodnocení

Napíši výsledek hledání, třeba se bude někomu hodit.
Objednán tlf Samsung galaxy A25, 8GB,256 GB za 5 800,- Kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]