Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na Solární napajeni kamery v zime?

Od: humil odpovědí: 7 změna:
Ahoj našel jsem si ruzne solarni kamerky ktere budou hlidat pozemky od 1.dubna do 30. Listopadu co jsem tak vyčetl. Dodavany maly soarni panýlek by toto měl zvladnout. Nicmene na jednom miste potrebuju aby jela i v zime. Co jsem koukal na fotopasti s externim alumulatorem tak jsem stejne na 7-10tis pokud chci 4g odesilani foto v pripade naruseni. A funkce foto a vydrz nic moc.. kamerky kolem 4-5tis + solarni panel a jsem na stejnem + mam k dispozici obousmernou komunikaci takze muzu vyrusit narusitele nebo mu rict ze tam jedu ze volam policie nebo ze jsem agentura a jede hlidka na misto. Kdyz jsem hledal tak jsem nasel jen 2. Moznosti 24w panel s le 74ah ulozistem. Kamery viking s odkazu nize maji svych 22w panely celkem by bylo tedy cca 46w a 100ah. Pokud by to tedy mohlo byt propojeno ale panel ma nekolik vstupu a vystupu.. Nedocetl jsem sw kolik kamery maji odver kdyz nahravaji jen pisou v pohotovostnim rezimu 0,05w, pak jsem nasel od vyrobcu 60w panel ke kameram za 7tis s nejakym mensim uloziste a to same 120w za 17 tis a to uz mi zase prijdou castky premstene vzhelem k tomu ze 100wat panel se da sehnat treba za 2tis klasicky velky monolrostalicky. Ale neumim to zapojit a nevim v kolika voltech by to melo bezet atd atd.. bude to na leto predimenzovane tak nevim co s tim.. jinak odkazy na panely a kamery níže. Dekuji za rady jak to vyresit. El sit neni moznost je to pozemek u chaty kde me uz vykradli. Chata uz zabezpecena na max ale stejne chci kamery s volanim. Vedle si postavili na cerno chatu nejaci chlapi a chlastaji tam a dělají bordel rusi rybare a vim ze oni me okradli a nema. Jak dokazat. Nevim jak je vypudit nejaky napad? Stavebni urad mam az jako posledni moznost. Nechci aby pak delali naschvali jeste vic. Odkazy tu:
Kamery:
topspy.cz/...
datart.cz/...
datart.cz/...
kamerak.cz/...
Panely: datart.cz/...
alfieco.cz/...
fotovoltaicke-solarni-pan/...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

0x

Tak hlavně bych vynechal překupníka, nehledal na obchod.cz ale aliexpress apod.

humil
hodnocení

A co cz zaruka? Vzheledem k tomu ze ti jsou cinske kramy.. a nechci cekat nez to dojde mesic dva z ciny.. timhle komentem jste mi nepomohl
asd1

Záruku máš prakticky stejnou jako tu - měsíč čumíš a pak se dozvíš že nesprávné použití nebo vada se neprojevila. Za ten měsíc ti přijde další a finance máš ještě na několik nákupů...

A dnes jsou sklady v Evropě, tak to nejde dva měsíce ale třeba týden.. To zboží je stejný, jen si tu odchodník přihodí marži...

100w solar panel-/...

Hned ten první, jde z Francie za týden:

12v solar panel 1/...

humil
hodnocení

Rozumim ale co se tyce solaru tak to jde mimo me.. stejne nevim co koupit macimalne kameru ale nevim schema zapojeni a co vse je treba.. jedine me napadlo koupit ostrovni system urceny oro lod nebo karavan..
asd1

S tim ti bohužel neporadim.. Zkus bastlírnu, zmínka o kamerách tu:

Nuke - Elektro Ba/...

humil
hodnocení

humil
hodnocení

Nikdo nic? Ještě mě napadlo nainstalovat FVE set Pro karavan..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]