Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

WhatsApp

Od: evcaa odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, mám problém s WhatsApp mám telefon Infinix. Když mi někdo volá na WhatsApp nejde mi vidět kdo to je,displey se nerozsviti tak nevím kdo to je ikdyz je mám v seznamu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Příště si kup trochu kvalitnější telefon.

111®
hodnocení

0x

pohledej tady , nedávno se to tu řešilo, jestli jsi to nebyla rovnou ty..

hodnocení

0x

a jenom whatsppu se to týká? jám mám podobný problém u hovorů - zjistili kdo volá do 15 s prakticky nelze (tedy ono to jde, ale je to takový opruz - kód -odemykání- lišta-rozbalit-přijmout odmítnout, že je rychljší to zvednout tlačítkem a zeptat se), jelikož telefon si myslí, že je pořád v kapse a ten hajl sice rozsvítí displej a ukáže jen horní stavový řádek a zbytek je černý!

to samé se týká zvednutí hovoru - proto jsem si namapoval na boční tlačítko přijmout

evcaa
hodnocení

Jenom u WhatsApp je to v prdeli nejde vidět kdo volá vůbec,přitom je vše povoleny v oznámení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]