Náš dvouletý syn vytrhnul kecafon ze zdi. Výsledek viz. foto. Mám tři konce bílých drátků. Kam s nima a jaké spojit k sobě. Kazdý s těch drátků je obmotaný kolem barevných. Přislo mi že v svorka číslo 8 byla dotažená. Poradíte mi, ať nemusím platit za opravu. Děkuji. VIDEX SE BZUČÁKEM. JEDNY VCHODOVÉ DVEŘE. ZVONEK U VCHODOVÝCH DVEŘÍ A ZA DVEŘMI U BYTU.
Budeš muset více otevřít oči. Když máš dva bílé vodiče utržené na straně "telefonu", tak musíš mít ve zdi taky dva konce těch vodičů. A pokud jsou utržené v různé vzdálenosti, tak se z toho dá odhadnout, jak mají být zapojené.
Na to sa neda presne odpovedat, farby vodicov na svorkovnici nie su normovane. Bud merat a porovnat so zapojenim susedov nad alebo pod vami alebo volat firmu. Nejake domace pokusy, ak tomu nerozumiete, neradim, mozete odpalit cely system a oprava sa predrazi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.