Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Repro 4ohm na výstup 2,7ohm?

Od: hde odpovědí: 12 změna:
Dobrý den, na stolním rádiu mám výstup 2x2,7 OHM. Mohu na tento výstup zapojit repro se 4 Ohmy?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

halamus
hodnocení

5x

Odkud máte tyhle údaje?
Lze to, je potřeba počítat s nižším výkonem, při stejně účinných reproduktotech to dělá pokles hlasitosti o 1,7 db.

hodnocení

3x

Podle Návodu "Speaker (imp 2,7-8 ohm)" znamená "reproduktory (impedance 2,7-8 ohm)".

Takže můžete použít reproduktory s impedancí 4 ohmy naprosto bez problému a bez rizika.

hujer
hodnocení

0x

Ano můžeš, pokud se skutečně jedná o 2,7Ohmu. Coje to za přístroj?

hodnocení

0x

Co to je 2x2,7Ω?

Myslí se stereo, každý kanál (levý i pravý) 2,7Ω?

---

Bude to mít menší výkon.

hde
hodnocení

Jedná se o 30 let starý magnetofon s rádiem a cd zn.Panasonic rx-dt610.

hodnocení

0x

Pokud se jedná o Panasonic RX-DT610, informace ze Servisního manuálu; můžete si ho stáhnout, je tam VŠE ...zapojení, osazení desek, součástky, atd...

hodnocení

0x

Ve skutečnosti je to "AMP 2,7 až 8 Ω" ... zesilovač 2,7 až 8 Ω

Repro 4ohm na výstup 2,7ohm?

To není správná odpověď!

Oči už mi neslouží - ne Amp, ale Imp.

Vzhledem k tomu, že pro maximální přenos výkonu by se výstupní odpor/* zesilovače měl rovnat vstupnímu odporu/* akustických měničů (= reproduktorů / reprosoustav), tak je to jedno.

---

/* komplexní složku pro jednoduchost zanedbáme.

hodnocení

0x
Mám tento přístroj, ale sháním návod. Jde mi o to zda jde na kazetu nahrát třeba vinyl desku z gramofonu.
Kdyby někdo znal.
Děkuji.
hujer

Asi tě zklamu. Dle návodu v odkazu má jen vstup pro mikrofon ! Vstupní citlivost 5mV/200-600Ohmech.

To mě mrzí, z CD a radia to jde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]