Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil z Číny - ano či ne

Od: anitram* odpovědí: 10 změna:

Mobilní telefony s Číny.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

1x

Asi tak, dneska je většina produkce elektroniky montována v Číně, ať se to na krabičce honosí jakoukoliv značkou. Oni tam totiž mají levnou pracovní sílu a spousta známých značek si zboží nechává vyrábět právě v Číně. Je fakt, že to mohou být nekvalitní výrobky, ale můžete narazit i na zboží, co je fakt dobré. Pro čínské výrobky - tedy i mobily čínské značky - hovoří jasně cena, která je oproti jiným značkovým mobilů výrazně lepší. Zkuste si na webových stránkách prodejců mobilů najít komentáře od lidí k těm výrobkům.

Já mám mobil značkový, ne tedy drahý, ale je to známá značka, a přesto byl vyroben v Číně.

sebod*

Přesně, jak píše Eulalie. Nesmíte věřit tomu, co je napsáno na obalu výrobku. Tady vedle v takové malé vesničce vyrábějí různé chipsy. Teda jsou moc výborný, to jo *palec*. Ale na obalu je napsáno vyrobeno v Italii. A protože jsou určeny pouze na vývoz, tak tam nenajdete ani slůvko v češtině *sok*.

cyril*
hodnocení

0x

Mobily "s Číny" nebrat, když už tak z Číny! Tak jako tak jich z Číny pochází mnoho.

karina*
hodnocení

0x

anitram, elektronika, auta, boty, hračky, vepřové maso,mořské produkty, rýže, textilní výrobky z bavlny a z hedvábí, porcelán, to všechno máte z Číny a možná si to ani neuvědomujete. Klidně si to kupujete v kamenných obchdech, protože nechcete mít zboží z tržnice *smich*. Karina

alf*
hodnocení

0x

chce to vybírat, je tam spousta kvalit, není Made in P.R.C. jako Made in P.R.C.

Mám z Číny už více výrobků (elektorniky), něco slouží, něco chce trošku strpení a grif a něco jsem reklamoval. Odhaduji celkově spokojenost či úspěšnost 75% Když z Číny, myslím tím přímo, ne koupeno v Kauflandu či Globusu.

bena*
hodnocení

0x

Já mám řadu let Nokii 9210i, na které dělali finští dělníci, resp. dělníci ve finské pobočce firmy Nokia.

Hlavně nekupujte takové čínské napodobeniny, teď je populární taková podivná napodobenina mobilu iPhone z Čínynebo napodobenina jedné Nokia z řady N, teď si nejsem jist tím číslem za "enkem".

lui*
hodnocení

0x

Ono je z Číny a z Číny. Pokud je to Noname, tak bič a pryč. Na 100% je to nekvalitní okopírovaný šmejd. Není na to žádná záruka, servis ani náhradní díly. Prostě: kup, používej, zahoď.

hodnocení

0x

Hlavně bych kupoval v kamenný prodejně kde neprodávaj ťamani a kde dávaj záručák.

tonka*
hodnocení

0x

Dobrý večer, zastávám názor, že než koupit mobil za 20 000.- Kč, který za určitou dobu stéjně ztratí hodnotu, tak si raději koupím mobil na 7 000 .- Kč a po 2 leté záruční době jej prodám nebo vyhodím a koupím si nový za stéjný peníz, ale určitě kvalitnější.

hodnocení

0x

Nebo taky můžete dosáhnout na hodně levnej mobil, když budete prodlužovat smlouvu u svýho operátora.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]