Nejste přihlášen/a.
Mám telefon Samsung Galaxy. Dnes jsem přešla od operátora O2 k T mobile. Měla jsem trvale nastavený vyzváněcí tón, ale ten se teď změnil na jiný. Mohu prosím nějak nastavit ten původní? V prodejně to zvonění fungovalo, doma z druhého telefonu již ne. Pokud bych měla vyzváněcí tón jiný, jak ho nastavit? Promiňte, jsem naprostý laik.
Mám na mysli tón, který vyzvání, když mě někdo volá. V nastavení mám pouze 2 melodie a jiné nastavit nejdou.
To je nějaký hloupý, i ten nejobyčejnější tlačítkáč má milion vestavených melodií (teda jednu blbější než druhou), možnost něco složit (píšou se tam noty na způsob melo) a nebo použít libovonlou mp3 jako vyzvánění. Dokonce pro každé číslo může být jiné. Že by tzv. chytrý telefon neměl srovnatelné možnosti se mi teda nezdá. Jen je potřeba najít někde zakopané v menu, což je legrace i u toho hloupého.
Po volbě Vyzváněcí tón telefonu byste měla mít ještě jednu volbu Dokončit pomocí aplikace / Úložiště médií. Jestli tam melodie nemáte, můžete si vložit vlastní ve formátu mp3. Ukládají se do složky Ringtones.
Cesta: /storage/emulated/0/Ringtones
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.