Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedaří se mi spojit s BlitzWolf BW-CLT1

Od: martas odpovědí: 1 změna:

Zdravím všechny kdo dokáží poradit.

Pořídil jsem si už před nějakou dobou světlo BlitzWolf BW-CLT1 jenže se mi nedaří spojit ho s jakoukoli aplikací s telefonem.

Zkoušel jsem tři telefony, které mám doma k dispozici a to Redmi 12, Poco m3 pro 5g a stařičký Huawei P9 lite.

Světlo se mi podaří aby blikalo, ale aplikace pořád nechce spojit.

Zkoušel jsem v routeru zvolit jen čistě 2,4ghz síť místo kombinované 2,4/5ghz a pořád nic. Povolit na telefonu polohu, hotspot, BT.

Občas při pokusu o spárování se mi zvolí, že to světlo našlo, ale nejde to dokončit po uplynutí doby chyba.

Aplikaci podle QR kódu Blitzwolf nejde ani stáhnout, takže Smart tuya a ještě nějaká. No ve vzteku jsem dnes všechny odinstaloval.

Neměl by někdo tip kde můžu dělat chybu?

Snažil jsem se podle návodu: prilohy.patro.cz/...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

BW-CLT1 je kompatibilní s aplikací BlitzWolf, Smart Life a Tuya. Jste zaregistrovaný v aplikaci? Proveden reset žárovky 5-ti násobným sepnutím, vypnutím? Bliká? Pak už podle popisu... řešil jsem třeba teploměr Shelly, a ze začátku se mi taky nedařilo...ale povedlo se. Nedejte se odradit...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]