Nejste přihlášen/a.
Protože zřejmě tohle je moc dlouhý a nepochopili jste to A
Tak to zjednoduším:
1) Kupte si tenhle knoflík ať víte jak to funguje
US $37.55 | TUYA WiFi Smart Knob Thermostat Floor Heating Water Gas Boiler Home Room Programmable Temperature Controller Alexa Google Home a.aliexpress.com/...
Štve mě, že otočením Knoflíku se přímo nenastavuje teplota (Vlastně se nedělá vůbec nic, musí se nejdřív knoflík s máčknout a tím se vleze do menu, a tam se musí natočit na změnu teploty s máčknout a teprve nastavovat teplota) ...
2) Znáte jiný knoflík, kde se přímým otočením přímo nastavuje teplota a současně má tuya?
Thats all folks
Na tom odkazu je i video, takže si to ani nemusíte kupovat, na tom videu je vidět jak to funguje
Jinak mám možnost to připojit na káblíku senzor...
Taky mě trochu trápí že rozlišení je pouze na celé stupně nejsou tam desetiny stupně jako má daleko levnější zásuvkový termostat za 10$ Který ale zase nemá tuya
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.