Jak mám otevřít: podlahový vysavač ETA 1457 90000 NATTY? Zasekla se mi tam ta plastová nádoba na odpad. Bez možnosti jejího vyprázdnění je vysavač nefunkční. Je sice starý, ale funguje. Tak ho chci otevřít a zkusit to uvolnit. Jinak ho můžu vyhodit. Servis je drahý. Děkuji.
Obávám se, že pokud víko nelze zvednout, je ulomený zobáček a funkční už bude s improvizací...- v daném případě bych na to šel způsobem, kdy pokud nepomůže síla, šel bych na to hrubou silou.
Ale zkuste kontaktovat přímo eta.cz/... - třeba vám poradí vychytávku.
astik
Obsah bohužel nepomůže. Má to jen 3 šroubky, které jsou k ničemu. Jedině ta hrubá síla, tomu jsem se chtěla vyhnout, protože je to vše plast. Vypadá to na nový vysavač
Třeba tam jsou někde nějaký západky, které drží jednotlivé části po rozšroubování stále pohromadě. Potom nejlépe nějakým nožem či podobným nástrojem co poskytne domáctnost podebrat a vycvaknout. Ale může to být i cokoliv jinýho.
astik
Zkoušela jsem, někde nic. Leda zlámat. Oni na to určitě něco mají, aby to člověk nemohl dám opravovat. Kvůli takové prkotině vyhodit vysavač
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.