Nejste přihlášen/a.
Nevíte o nějakým TUYA wifi termostatu do koupelny k žebříku - ale do krabice pod zásuvku nebo vypínač? S externím drátovým čidlem?
ideálně aby po zapnutí 230 (vypínačem) spustil rovnou program ...
Ps: teoreticky bych to mohl vybrakovat z Tuya Wifi Smart Knob, ale zbytečně vyhodím půlku zařízení... (displej s tím kolečkem který je skoro naprd)... ten spodek by se možná vešel pod zásuvku...
PPS: zatím mam dvojvypínač * a pod ni ELKOEP časovač a kabel vede do žebře
protože ten ELKO časovač je tak blbej že po zapnutí proudu do něj se nespustí časování, ale až po 1s až "navozuje" je nutno spustit signálem (a současně nechci nechat celý rok ten časovač pod napětím kdŽ se topí jen v zimě.
časování je na to aby se po určitý době sám vypl ale to dnes jde načasovat přes TUYA taky
Ahoj:
1/ Nepotřebuju zásuvku, žebřík je připojen trvalým přívodem
2/ nechci 2 zařízení, prostě do koupelny umísťovat čím víc výrobků tím víc porucha
3/ odpínací relé závislé na wifi, to pak přestane fungovat bezdrát a nebo v tom čidle dojde baterka a najednou to přestane vypínat? čidlo musí být spojeno vodičem přímo (Což u mě technicky není žádný problém tak je hloupost udávat bezdrátové jen proto, když to chci a mohu propojit drátem - Taky nechci být otrokem baterek.
I když nepůjde internet nebo nepůjde TUYA, Tak spojení čidlo drát relé musí fungovat...
A protože to mám na systému TUYA i ostatní, lídl taky staví na tomhle systému Tuya, tak jsem se na ostatní systémy jako Shelly a ewelink dosud nedíval. Vím, že Shelly k tomuto má modul*, takže už to nesplňuje jednoduchost a velikostně se to taky nevejde (Musel bych vyvrtat další krabici do zdi a dávat tam zaslepku, Cenově zbytečně moc a musel bych používat další aplikaci.
zn.: Doufal jsem že nahradím podstrojkový časovač ELKO EP modulem TUYA WiFi Thermo Ale možná je příliš brzy, protože to ještě nikdo neinventoval...?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.