Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PS4 - ovladač - oprava nebo koupit nový?

Od: kin odpovědí: 4 změna:

Rozbil se ovladač, páčka nereaguje :(

radíte koupit novej? Kde nejlevněji? Nebo vopravit?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

0x
Jednou jsem rozdělával ovladač pro PS3 a je to neskutečný opruz. Dohromady už jsem ho nesložil a to si myslím že nejsem úplná lama. Běžně rozdělávám telefony nebo počítače a některé opravy či výměny zvládám. Ovladač jsem pak objednal z Číny tečka je jedno jestli eBay AliExpress nebo temu

hodnocení

0x

Mám dobré zkušenosti s konzolištěm.

Můj PS4 ovladač (dualshock) byl sice funkční, ale s vadnými potenciometry, takže jsem kosil příšerky a "důmgáj"mi najednou koukal na oblohu *alene* To se fakt nedalo, tak jsem to poslal jim, a přišel mi zpátky opravený.

kin
hodnocení

0x

Okok

A myslíte si, že tohle je originální? Nebo jejich originální konzoli? Nějak nerozumím tomu názvu.

a.aliexpress.com/...

re4zon
No to zcela urcite neni original dualshock4, kdyz to vypada jako dualshock 5. Jinak oprava ovladace neni zadna veda, staci objednat sadu na opravu prave z ali. Ale me by se osobne nevyplatilo s tim srat, klidne bych koupil cinskou repliku s dobrymi recenzemi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]