Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaruka po oprave mobilu

Od: grem odpovědí: 5 změna:

Nechal jsem si spravit mobil ktery uz neni v zaruce a zajimalo by me jestli se vztahuje zarucni doba na tu opravu mobilu kdyby se nekdy jeste pokazil.Papir mam jen od te opravy.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dle ustanovení § 654 odst. 1 občanského zákoníku je zákonná záruční doba na opravu 3 měsíce.

Není náhodou na případně vyměněné součástky delší? (S dou zárukou na vlastní opravu samozřejmě souhlasím.)

Zákazník může požadovat dvouletou záruční dobu na náhradní díly pouze v případě, že byla uzavřena kupní smlouva. Jestliže však byla uzavřena smlouva o dílo (oprava telefonu), je záruční doba pouze 3 měsíce.

marenka*

Já si myslím taky. Když mi vymění např. repráček, tak na repráček je záruka 2 roky. *nevi*

hodnocení

0x

3 mesice na dily vic vyrobce u nas neda...a zaruka na praci je minimalne 3 mes, popr. delsi kdyz urci opravujici..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]