Zdravím, mám problém s myčkou Whirlpool ADP 7570 IX. Ukazuje mi chybu E3 F6. Dočetl jsem se, že by to mohlo být mikrospínačem u dirvertoru motorku. Mikrospínač sice byl špatný, tak jsem ho vyměnil, ale chybu to ukazuje stále. Vždy to třeba 30 minut myje a pak se sekne třeba i na 20minut odpočet času a pak to hlásí opakovaně tuto chybu. Co by to ještě mohlo být? Děkuji
Měl jsem ten samý problém,vyměnil jsem mikrospínač a gufero zas to hlásilo stejnou chybu ,tak jsem to znovu rozebral a zjistil jsem ,že jsem to špatně naletoval ,studený spoj,takže doporučuji vytáhnout dirvertor a proměřit kontakty (spínání mikrospínače)taky mohl být nový mikrospínač z výroby vadný.
tomas188
Zdravím, mikrospínač jsem právě před složením kontroloval a proměřoval, při stisknutí spínal jak má... Tak chyba bude asi někde jinde
Asi to bude tým,že Whirpool už nie tým,čím býval. Sestra dvakrát na myčke tej značky umývala a už v rámci záruky stihla sa vytopiť, praskol aguastop pred bezpečnostným ventilom, vymenená riadiaca jednotka a panel ovládania. Takže aj chyba u vás môže byť hocikte v elektronike.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.