Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám doma čerstvě diagnostikovaného diabetika a potřebuji poradit spíše od někoho kdo má doma taktéž dia dítě. Jedná se o to, že potřebuji poradit jaký telefon koupit, aby byl kompatibilní s aplikací Libre link. Chci hladinu cukru měřit telefonem a ne senzorem a data z telefonu dítěte potom mít zase přes jinou apikaci ve svém telefonu. Je tu někdo takový kdo by mohl poradit jaký telefon lze takto použít? Děkuji
Já jsem pro letmém prohlédnutí stránek pochopil to, že senzor musí mít "namontovaný" dítě na těle. Senzor měří a aplikace v mobilním telefonu data vyčítá ze senzoru a zobrazuje.
Že by přímo mobilní telefon (přístroj) uměl měřit hladinu cukru v krvi se mi nezdá. Pro obvyklé měření musíš dát kapku krve, tak nechápu jak by pouze mobilní telefon tu kapku krve získal a vyhodnotil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.