Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Baterie lion v mobilu

Od: dd1 odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat, dneska rozdělal mobil chtěl jsem vyměnit baterku lion ale jak jsem ji odlepoval, tak se do ní udělala dírka a začalo to smrdět. Zaslzeli mi oči a nádech jsem se toho. Hrozí mi z toho něco?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

V 1. řadě hrozí požár až exploze té porušené baterie.

doplněno 23.10.24 10:49:

Ukázka pro pobavení. Tohle dokáže poškozená Lion

baterie .

dd1
hodnocení

Ono to bylo jen lehce pichnute ten černý obal baterie zatím funguje.
Teď jde o to co je pod tim obalem černým

hodnocení

0x
Mohl jse oči vypláchnout, teď už těžko něco naděláte. Bacha na tu poškozenou baterii, klidně vám může zahořet v koši.
Ty baterky jsou zespodu plošně přilepené. Chce to lehce nahřát (třeba jen položit na topení) a pak plochým neostrým nástrojem vyvíjet trvalý tah. Hlavně nespěchat, ono to pomalu povolí. Jako když se sundává samolepka.
kmet

Dost často z podbaterky čouhá takový kousek igelitu, za který když se táhne, lepidlová vrstva se z podbaterky vytáhne. Jde to i namotávat na el. šroubovák.

Pamatuju si že na starým Xiaomi jsem tu pásku měl a vytáhl jsem ji a bylo to k prdu baterka furt přilepená.. Podařilo se mi kartičku z billy strčit pod baterku a postupně jsem sunul kartu dopředu dokud nebylo odlepeno..

dd2
hodnocení

Dobře já lehce napich tu folii nebo co to je a pak jsem cítil smrad. Je možný že z toho budu mít plicní edem?

Prestan trolit. Edem budes mat, ked sa nadychas splodin horenia. Ta baterka je nebezpecne poskodena a moze zacat horiet pri nabijani.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]