Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat, dneska rozdělal mobil chtěl jsem vyměnit baterku lion ale jak jsem ji odlepoval, tak se do ní udělala dírka a začalo to smrdět. Zaslzeli mi oči a nádech jsem se toho. Hrozí mi z toho něco?
Chtěl bych se zeptat, dneska rozdělal mobil chtěl jsem vyměnit baterku lion ale jak jsem ji odlepoval, tak se do ní udělala dírka a začalo to smrdět. Zaslzeli mi oči a nádech jsem se toho. Hrozí mi z toho něco?
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Mohl jse oči vypláchnout, teď už těžko něco naděláte. Bacha na tu poškozenou baterii, klidně vám může zahořet v koši.
Ty baterky jsou zespodu plošně přilepené. Chce to lehce nahřát (třeba jen položit na topení) a pak plochým neostrým nástrojem vyvíjet trvalý tah. Hlavně nespěchat, ono to pomalu povolí. Jako když se sundává samolepka.
Ty baterky jsou zespodu plošně přilepené. Chce to lehce nahřát (třeba jen položit na topení) a pak plochým neostrým nástrojem vyvíjet trvalý tah. Hlavně nespěchat, ono to pomalu povolí. Jako když se sundává samolepka.
kmet
Dost často z podbaterky čouhá takový kousek igelitu, za který když se táhne, lepidlová vrstva se z podbaterky vytáhne. Jde to i namotávat na el. šroubovák.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]