Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s eshopem TopSpy.cz? Jejich stránky vypadají důvěryhodně i mají obchod v Praze. Koupila jsem od nich přístroj se skrytou kamerou a nefunguje. Pořádný návod k tomu není a teď mám strach, mají na stránkách, že když zákazník používá něco od nich, tak prý vrátí jen 50% z ceny, já to nepoužívala, jen jsem to vybalila a poslali to v takové krabičce a v tom zmuchlané papírky, najednou mě opustila důvěra k nim, co když takhle vydělávají na lidech? Že pošlou nefunkční věc a pak vrátí jen 50%, stálo to přes 5000 Kč a pro mě je to obrovská suma, ale říkala jsem si, že se to dá vrátit a teď už ale mám pochybnosti. Nenašla jsem nikde recenze k tomuto eshopu, máte někdo zkušenosti s toutou firmou a s vrácením zboží? Mám zkušenosti např. s Alzou, Datartem, nikdy nebyl problém s vrácením, ale tuhle firmu neznám. Ani nefunguje, když to připojím k pc, tak počítač vůbec neregistruje, že je to připojené, netrhala jsem obal, nic, je to úplně nové a nepoužívané. Budu moc ráda, pokud napíšete někdo, kdo má zkušenost s tímto eshopem, předem děkuji.
Koukám na recenze a klidně bych tam nakoupil.
No a pokud máte se zbožím nějaký problém, tak reklamovat.
Nebo můžete poslat dotaz na technické.
Kontakty:
Prodej a informace
K dispozici v pracovní dny po-pá 8-17
+420 705 988 886
topspy@topspy.cz
Technická podpora
K dispozici v pracovní dny po-pá 8-17
+420 604 492 766
podpora@topspy.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.