Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Eshop TopSpy.cz a vrácení zboží, máte zkušenosti?

Od: sylva odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s eshopem TopSpy.cz? Jejich stránky vypadají důvěryhodně i mají obchod v Praze. Koupila jsem od nich přístroj se skrytou kamerou a nefunguje. Pořádný návod k tomu není a teď mám strach, mají na stránkách, že když zákazník používá něco od nich, tak prý vrátí jen 50% z ceny, já to nepoužívala, jen jsem to vybalila a poslali to v takové krabičce a v tom zmuchlané papírky, najednou mě opustila důvěra k nim, co když takhle vydělávají na lidech? Že pošlou nefunkční věc a pak vrátí jen 50%, stálo to přes 5000 Kč a pro mě je to obrovská suma, ale říkala jsem si, že se to dá vrátit a teď už ale mám pochybnosti. Nenašla jsem nikde recenze k tomuto eshopu, máte někdo zkušenosti s toutou firmou a s vrácením zboží? Mám zkušenosti např. s Alzou, Datartem, nikdy nebyl problém s vrácením, ale tuhle firmu neznám. Ani nefunguje, když to připojím k pc, tak počítač vůbec neregistruje, že je to připojené, netrhala jsem obal, nic, je to úplně nové a nepoužívané. Budu moc ráda, pokud napíšete někdo, kdo má zkušenost s tímto eshopem, předem děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Koukám na recenze a klidně bych tam nakoupil.

obchody.heureka.cz/...

No a pokud máte se zbožím nějaký problém, tak reklamovat.

Nebo můžete poslat dotaz na technické.

Kontakty:

Prodej a informace

K dispozici v pracovní dny po-pá 8-17
+420 705 988 886
topspy@topspy.cz

Technická podpora

K dispozici v pracovní dny po-pá 8-17
+420 604 492 766
podpora@topspy.cz

sylva
hodnocení

No já jsem jim zboží vrátila, odstoupila od smlouvy, poslala a pořád dělaj mrtvé brouky, zlatá Alza. Vidím to tak, že mi nevrátěj ani půlku peněz. A to bylo fakt sakra drahý.

sylva
hodnocení

Našla jsem teď 99 recenzí, ale kromě asi jedné negativní jsou všechny pozitivní, to ve mě taky nebudí důvěru.

hujerbratr

Nesmíš být tak nedůvěřivá.

sylva
hodnocení

Tak musím napsat, že se ke mě zachovali hezky. E-shop tedy mohu doporučit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]