Dobrý den, mám pračku AEG LTX6G271C a potřeboval bych osu k ložiskovému domečku, nemohu to nikde tady v tom shopu sehnat. Nevíte, kde by šel koupit? Děkuji
Já kupuju ND na pračky, sušky a pod u Dvořáka v Hradci. Zkuste se poptat tam, je možné že to mít budou. V každém případě chtěli přesný typ spotřebiče a díky tomu vždy vše od nich sedlo
A k čemu vám ta osa bude, když je to vylomené? Pokud tedy dobře vidím.
vojta
Rozřezal bych vanu a opravil to.
lmgify
Můžeš poslat fotku místa, odkud se to vylomilo? Chtěl bych se podívat, jak je to přidělané k vlastnímu bubnu. Protože to podle seznamu a náčrtu dílů vypadá na nerozebíratelný spoj a tak se to bude prodávat jen s celým bubnem (a opravdu jsem to viděl nabízet, ale za cenu snad 1/2 až 2/3 nové pračky).
lmgify
@coze zrovna dole přidal odkaz na pěkný seznam náhradních dílů na Ukrajině a mají tam i ten buben za 8,5 tisíce.
Mají tam ale i detail té osy, tak to rovnou přiložím.
Ještě mě napadlo to najít na Allegru. Neumím to tam ale najít, nevíte jak to pojmenovat? Děkuji
lmgify
Pro jiné modely to měli jako hřídel.
vojta
Nenašel jsem, je možné použít hřídel i z jiného modelu? Děkuji
lmgify
Nevím, jestli všechny pračky AEG mají stejné hřídele. Ze stránky výše s těmi kříži/rameny (angl. spider) pro různé pračky je ale vidět, že jich je několik druhů.
Anglicky jsem ty hřídele viděl jako axle, ale samostatně jsem to prodávané neviděl.
Také bych teď jako nejlepší možnost viděl vybrat celý kříž z jiné pračky AEG v recyklačním dvoře nebo u někoho, kdo se chystá svoji AEG tam odvézt.
Pokiaľ vám to nebude vadiť zo Slovenska,tak skúste tu. Podľa čísla práčky ochotne poradia,či majú daný diel a či vám tam pasuje. Nakupujú u nich najmä opravári,no nemajú problém ani s obyčajným kupujúcim.
Nepotrebuje ani jeden, lebo výrobca neuvažuje o náhradnom dielu na prací bubon keď bubon na vodu je zváraný. Predáva len celok ako komplet v cene cca 200 €. Prírubu na bubon len u alternatívnych výrobcoch dielov.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.