Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pekarna- co to hlásí?

Od: mirek1* odpovědí: 8 změna:
Dobrý den,mám pekárnu Moulinex,použil ji jen jednou před lety bratr. Chci ji darovat kamaradovi,když ji zapnu,svítí tam červeně tohle.Na fotce je napis zelený,v reálu červený.Zkusil jsem podle návodu podržet na 3 sec tlačítko vypnutí zapnutí,ale bez efektu.Sviti tam tohle a pekárna pracuje.V návodu radu nevidím.Naskoci to hned po zapnutí do elektriky.Dekuji moc a moc.S pekárnami zacházet neumím.
doplněno 20.10.24 18:03: Je to Moulinex ow 110131

Pekarna- co to hlásí?
Pekarna- co to hlásí? #2
Pekarna- co to hlásí? #3

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Vidím to program 2, čas 3:50hod., první šipka nahoru - střední kůrka, další šipka - 900gramů..

doplněno 20.10.24 18:14:

Barvu displeje neřešte...funguje! V návodu o barvě jsem nic nenašel...kde jste to našel vy?

mirek1*
hodnocení

Píši,že jsem v návodu našel pokyn stisknout tlačítko vypnutí na 3 secundy- bohužel po stisknutí se program nestornoval.Jak na to?Chci pekárnu darovat kamaradovi,chci mu program vynulovat.
To nevypadá vůbec dobře...

Takže jsem špatně pochopil otázku...a delší stisk tlačítka taky "nezabere"? Spíná vůbec toto tlačítko?

Spuštění / Zastavení Stiskněte tlačítko a uveďte přístroj do chodu. Začíná odpočítávání. Chcete-li program vypnout nebo zrušit odložený start programu, držte tlačítko stisknuté po dobu 3 vteřin.

Tlačítko menuVám umožňuje zvolit si z určitého počtu různých programů. Zobrazí se doba odpovídající programu. Kdykoliv na panelu stisknete tlačítko , změní se zobrazení na program, který bude následovat (1 - 12)

Takže vaše tlačítko zapnutí/vypnutí funguje pouze pro zrušení odloženého startu nebo vypnutí pekárny.

Tlačítko MENU přepíná programy, pak spuštění "vašim" tlačítkem. Takže tam budete mít pokaždé zobrazen vybraný program, nějaké vynulování displeje tam nedosáhnete

mirekvv

nonek® Děkuji. Po třísekundovém stisknutí se stalo to, přesně jak píšete, že pekárna se po stisknutí vypla, pak jsem ji zapnul a , program zůstává nastaven. Vypadá to,že pekárna funguje. Kamarád si pro pekárnu pojede zdaleka,tak aby ji dostal funkční. Chápu to správně, že až bude péct, tak si prostě v Menu nastaví program, je to tak? Děkuji moc.

Je to tak,,,třeba vyzkoušejte zapnout a přepínat pomocí MENU jednotlivé programy.. ať máte jistotu

mirekvv

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]