Dobrý den. Mám na rybníku (bez el. proudu) 4 kamery ze solarem na wi-fi a napájení řeším přes autobaterie. Otázka zní.. Čím a jak dobíjet baterie abych je nemusel vozit domu na nabíjení? Solarem ale jakým? Jaká bude účinnost? Vyplatí se to? Zase čím větší solar tak tím větší terč "neandrtálcu" to zničit, případně ukrást. Děkuji moc za odpovědi.
Já bych to zase neviděl tak černě, pokud se třeba jedná o starší "bezcenný" baterky už nepoužitelný v autě, z nich odebiranej minimální proud a zároveň denně plně dobíjený solarem, půjde o ekonomičtější řešení, než kupovat baterky trakční a riskovat, že se někomu "zalíbí" ... I když jejich životnost bude řádově nižší.
K otázce odběru se ozvu Je to ale složité. 3 kamery mají čidla pohybu, takže mi to posila fotku a podle potřeby se připojil On-line. Hlavně v noci. Ale zatím děkuji, upřesnim informace brzy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.