Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zkoušel jsem hledat bezsáčkový vysavač. Můj první byl Sencor allegro 1.5l ten měl tyč dlouhou asi 107 cm.
Ale ulomilo se mu kolečko z plastu. Obrousil se takový držák na kolečku co to držel v díře. Ta tyč je tedy pro mě klíčová protože krátká tyč=bolest zad. U vysavače Sencor co má tyč 100cm mě bolí záda, nemohu s tím vysavat.
Jak měřím tyč. Tyč měřím od zdola toho kolečka co je na hubici, v podstatě od podlahy až k místu kde to držím, do středu dlaně. Tedy 107 cm.
Díval jsem se na Tesla T700 AeroStar 1800 kč (na Dataartu příp Tesla electronics) - cena perfektní vyhovující - víc jak 2 litry za to nedám. ale technik napsal, že má délku jen 101 cm. Také recenze na heurece potvrdili, že ta tyč je krátká i když je teleskopická, dá se vysunout, ale na max. poloze a dospělého člověk se musí hodně předklánět. To mi nevyhovuje.
Jinak jsem chtěl vysavač pro alergiky, říkal jsem si T700 to je fajn filtry stojí jen 200 Kč (akce). Ale tyč se nedá sehnat jiná k tomuto modelu takže nic.
Chci vysávat max. tři místnosti víc ani za den nedám. Bo hádám, že kdybych vysával 4 místnosti tak se druhý den nehnu. Co mi můžete poradit? Nechci bateriové, tyčové, ani robotické, ale klasický bezsáčkový. Ten pro alergiky se sehnat nedá s dlouhou tyčí?
Allegro je co? Tržiště? Nemám s tím zkušenost. Ale u trubky bude hrát roli i to aby to vše šlo správně nasadit. Tak tedy nevím. Co se týče toho Alegra, myslím že délka trubky snad 94cm ale ono se to právě prodlouží až se tam zasune ta plastová rukojeť, takže záleží také na ni. U Allegra je ta rukojeť dost dlouhá, tedy ta trubice která je ještě před místem úchopu (nahoře nad regulátorem průtoku vzduchu). Rozměry u vysavače Tesla T700 neznám, už by mi bylo trapné tam do servisu znova psát, už jsem jim napsal, že se omlouvám, ale z důvodu, že ke krátká tak to nebudu kupovat. To je právě ten problém jinak levná trubka, ale vysavač bez trubky nemá smysl kupovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.