Dobrý den, prosím, mám zaplou zálohu fotek do Google účtu, má se mi zálohovat přes 17000 fotografií, chci se zeptat, jak dlouho zálohování trvá, než budu mít všechny fotky v tom Google úložišti? Zálohu mám zaplou, ale vůbec se to téměř nehne.. Moc se v tom zálohování nevyznám, děkuji za radu, viz screen.
Záleží především na rychlosti připojení, pokud to tam sypeš vše naráz. Fotky se ale standartně zálohují průběžně tak, jak přibývají. Jinak položil bych si otázku, jestli potřebuju mít nutně 17 tisíc fotek. Tolik nemám ani za dvacet let intenzivního amatérského focení - často promazávám.
Pokud má jedna fotografie datový objem průměrně např. 5MB, tak na 1GB se vejde 200 fotek (1GB = 1000MB / 5MB = 200 fotek). Na 16GB už to bude 3200 fotografií, Tak počítejte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.