Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zálohování fotek na Google účtu

Od: tanetka9 odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, prosím, mám zaplou zálohu fotek do Google účtu, má se mi zálohovat přes 17000 fotografií, chci se zeptat, jak dlouho zálohování trvá, než budu mít všechny fotky v tom Google úložišti? Zálohu mám zaplou, ale vůbec se to téměř nehne..
Moc se v tom zálohování nevyznám, děkuji za radu, viz screen.

Zálohování fotek na Google účtu

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Záleží především na rychlosti připojení, pokud to tam sypeš vše naráz. Fotky se ale standartně zálohují průběžně tak, jak přibývají. Jinak položil bych si otázku, jestli potřebuju mít nutně 17 tisíc fotek. Tolik nemám ani za dvacet let intenzivního amatérského focení - často promazávám.

tanetka9
hodnocení

Dobrý den, ano, vše naráz, ale vůbec se to nehýbe, přijde mi divné, že by to šlo tak pomalu..jen přes WiFi se tam nahrávají a mám to stále zaplé...

Opravdu máte tak neodbytně nutkavou potřebu posílat svá soukromá data kamsi do neznámého úložiště?

hodnocení

0x

Zdravím.

Nevážně: Pokud dokážeš dát mobil na nabíječku a tři hodiny na něj nesáhnout tak uvidíš změnu :)

Vážně: Otevři Google chrome - přihlas se k učtu - otevři fotky - a hned uvidíš kolik jich tam je.

hodnocení

0x

Google disk má prostor 15 GB

Máte přes 17 000 fotek

Pokud má jedna fotografie datový objem průměrně např. 5MB, tak na 1GB se vejde 200 fotek (1GB = 1000MB / 5MB = 200 fotek). Na 16GB už to bude 3200 fotografií, Tak počítejte.

Podle screenu má tazatelka zakoupeno 100GB...

Aha, tak to jo. Toho sem si nevšiml, koukám přes mobil.

tanetka9
hodnocení

Promažu fotografie, jak jich budu mít v mobilu méně, tak snad to půjde jako po másle. Děkuji moc za všechny rady. Zakoupeno mám 100 GB, viz screen.

Bezpečnější je externí disk.

tanetka9
hodnocení

Dobrý den, na to jsem se Vás neptala, ale děkuji za radu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]