Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přenosný přehrávač DVD

Od: lorenc odpovědí: 5 změna:

Zdravím.Před několika lety jsem koupil DVD přehávač kombinovaný s TV:Hyundai PDP 608U DVBT,nijak moc používán nebyl a po potřebě tuneru DVB-T2 jsem na něj pozapomněl.Nyní jsem pořídil antenu s již zabudovaným tunerem(Meliconi AT55),ale po připojení a s automatickým vyhledávání TV stanic přijímač žádnou nenajde.Poradí někdo,kde je zakopaný pes,čili problém?Díky za reakce.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pokud je tohle, tak máte jen anténu, která dokáže přijímat signálnic víc.
Ještě potřebujete dekodér Dvb-t2
dvb-t-anteny.heureka.cz/...

To je také jenom anténa.

Však píšu že je to jen anténa

hodnocení

0x

Anténa Meliconi AT55 nemá zabudovaný tuner.. Mezi anténu a přehrávač byste musel zapojit set top box, na kterém byste naladil programy DVBT2. Přehrávač ale nemá žádný A/V vstup, takže byste musel mít set top box s modulátorem, který by signál převedl do televizního pásma. Myslím, že se takový pro DVBT2 nevyráběl.

lorenc
hodnocení

Díky všem za odpovědi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]