Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat naprosto specielní sluchátka Bluetooth, která asi neexistují

Od: medvidek180® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den

Dobří lidé, prosím poraďte mi (stačí odkazem), kde se dají koupit specielní bluetooth sluchátka, která už 3 dny marně GOOGLÍM.

Níže posílám 2x odkaz na takové, jaké přesně potřebuji....abych měl mikrofon na husím krku přímo před pusou, ale nebudu v nich sluchově totálně odříznutý od okolního světa a budou alespoň tak maličká (raděj i menší než jsou na odkazech kabeluvá) než jsou kabelová na odkazech.

Abych alespoň trochu slyšel zvonek nebo pejska, když skáče na dveře a byly přes hlavu a tak mi nespadla když to běžím řešit. Do uší a záušních už mám nejméně 5 (mohu darovat – jsou téměř nová), ale neosvědčila se!

Ono se asi nic takového nevyrábí?

Moc předem děkuji. Michal

1.

datart.cz/...

2.

datart.cz/...

Headset Trust Primo Chat Headset (21665) černý

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Co mono?

planeo.cz/...

doplněno 11.10.24 00:10:

Nebo tahleta sranda?

temu.com/...

hodnocení

0x

Chcete otevřená, či polootevřená sluchátka, do kterých je problém elekgantně nacpat baterii s elektronikou, proto asi nejsou. Řešním, ne moc elegantním,. jsou drátová sluchátka a bluetooth krabička. Nebo uzavřená BT sluchátka překopat na molitanové ušníky. Přijdete o basy, ale uslyšíte pejska. Nebo něco noname z čičiny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]