Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lisovací kleště pro 6 a větší dutinky

Od: ludekk odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,
nemáte někdo typ na kleště pro dutinky o velikosti průřezů 6 a více?
Tyto nelze použít na dutinky?
autodily-pema.cz/...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

tyto 10-16-25-35, pak jsou pro 70mm2, ty používám jen občas a do 6 podobné, jak tyto, ale Knipex. Lisovací kleště na kabelová oka se nedají použít na dutinky...nikoho jsem neviděl takto zprasit dutinku

jir
hodnocení

1x
Já jsem v práci používal boukal.cz/... . Měl jsem je 16 let. Jsou samonastavovací pro dutinky 0,08 - 16.
Jistě existují i levnější kopie, případně kleště pouze pro několik typů dutinek, ale nikdy jsem neviděl, že by někdo u nás nebo v mém okolí používal na lisování dutinek kleště na oka.

hodnocení

0x

Ano. Budou vám fungovat. Od průměru 6mm nahoru se používají lisovací kleště na kabelová oka. Na trhu je takových kleští hromada. Stačí si jen vybrat

Nepoužívají. Pořádně to nejde, dutinku to silně deformuje a vytláčí "přebytečný" materiál, navíc nelze použít odpovídající velikost čelistí, protože dutinka má mnohem tenčí stěnu a 50 dutinku 50 čelistmi prostě nezalisujete. Pak se nabízí použití čelistí menších, ale to už zase deformuje a dělá velké otřepy.
I na velké průřezy dutinek existují SPRÁVNÉ lisovací kleště.

mn
07.10.24 22:55
hodnocení

0x

To je na kabelová oka, ne na dutinky.

hodnocení

0x
Do 10ky dobře fungují šestihranné segmentové kleště.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kleště na dutinky
Otázky na téma lisovací kleště
Otázky na téma lisování dutinek

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]