Nejste přihlášen/a.
Odešlo mi video a tak jsem si pujčil o něco starší. Je to stejná značka panasonic, ale po zapojení a spuštění není na televizi nic vidět. Video má ještě vzadu připojení na 4 konektory, které přecházejí kabelem do scartu. U původního videa jsem měl A1 a A2 u tohoto je pouze A1. Mám video zapojené stejně jak to minulé akorát se to liší tím A1 a A2,protože původní chodilo na A2 a toto A2 nemá. Při přepínání na ovladači setoboxu na AV a zpět se na malý okamžik oběví přehrávaný film z videa a proto si myslím,že to mám někde jen špatně nastaveno, Nevíte kde?
dík
Dobrý den, rád bych poradil, ale neznám ten pojem A1 a A2. Tak, snad jen zkusit propojit to video do TV přímo a ne přes set-top-box. Pokud nebude fungovat, tak by mohl být problém v nastavení výstupu z videa. Pokud by fungovalo bude problém v nastavení set-top-boxu. Zdravím!
A1 a A2 jsou kanály na videu. Přepínají se stejně jako programy na videu 1- 99 no a před 1 je právě A1 a A2 a na nich pracuje video při přehrávání. Nejsem odborník a jinak to vysvětlit neumím.
Dobrý den, já už si nastavení videa moc nepamatuji, ale musel se tam něčím vyladit ten kanál, na kterém má vysílat - nějak se tam ladilo, až na TV naskočily černé pruhy na bílem pozadí. A pokud to nebylo vyladěno dobře, tak byl signál rušený a s výpadky. Zkuste přeladit video - je možné, že by to mohlo být o tom. Zdravím!
Ladí se kanál na televizi, pokud jde signál videa přes modulovaný RF výstup videa (anténní koaxiální kabel). TV kanál musí být naladěn stejně jako tento výstup. Při zapojení pomocí scart se nic neladí.
Dobrý den, tak máte pravdu - to jsem se asi "upískl", ale lovil jsem z paměti a nevylovil. Ty čtyři konektory jsem pochopil tak, že je video propojené kabelem, kde je na jedné straně 4 CINCH a na druhé SCART. Jenom si myslím, že ten CINCH by měl mít tři konce - žlutý pro obraz, bílý a červený pro zvuk (stereo). Nějak mě tam nesedí ten čtvrtý konektor, ale třeba to je pro S-VHS. Asi bude zle nastaven výstup z videa. Tak dík za opravu a zdravím!
doplněno 07.02.13 12:30:oprava - konektor se nejmenuje S-VHS, ale S-Video - omlouvám se za nepřesnost
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.