Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xiaomi redmi 9 nejdou instalovat aplikace

Od: mlotok® odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, v tomto mobilu mi nejdou nainstalovat žádné apk stažené mimo Google play. Z googlu play instaluji normálně, ale tam nejsou aplikace všechny , co potřebuji. Je to nějak blokováno, odstranil jsem všechny bezpečnostní blokace, instalovat z neznámého zdroje atd, a pořád mi to nejde. Prosím co teď.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Toto mi dělal Xiaomi Note 10S, když jsem měl zakázané v servisním menu MIUI optimalizace. Než jsem na to přišel, používal jsem jiný instalátor z GP. Těžko říct proč to dělalo, MIUI optimalizace jsem zakazoval i na jiných telefonech a takto to nezlobilo. Mělo to i další projev, že některé aplikace neuměly sdílet soubory. Nešlo třeba exportovat PDF data z aplikace oximetru.
doplněno 22.10.24 22:08: Tak koukám, že odpovídám pozdě, mobil jste si už smazal. Je to v menu pro vývojáře. Ale pokud jste si tam tu optimalizaci vědomě sám nevypnul, tak je zapnutá.
hodnocení

A kde konkrétně se to zapne? Děkuji.

hodnocení

0x
Zkuste to takhle.. přikládám foto.. určitě to bude v tom povolení instalace z neznámých zdrojů.tam budete muset vyzkoušet co povolit
Xiaomi redmi 9 nejdou instalovat aplikace

hodnocení

0x
Pokud budeš ty APK instalovat z nějakýho správce souborů tak ho najdi v tom seznamu aplikací a zkus povolit ten správce souborů přes kterej spoustis ten APK instalační soubor..mohlo by to fungovat.

hodnocení

Je to opravdu zvláštní, pořád to nejde. Mám taky redmi 8, ale tam to jde. Tady je prostě vyšší systém, a na internetu jsem zjistil, že tyto novější systémy jsou již blokovány, jen Google play. Tak jsem si myslel, že šikovní kluci z internetu už přišli s návodem, jak to ovládnout, ale nic jsem nenašel. Tak nevím co s tím. Mám pěkný mobil s velkým displejem, a je mi na nic. Ale určitě to nějak jde. Já totiž instaluji APK tak, že ho stáhnu ve verzi mod full, pak ho otevřu, odstraním z něj všechny nesmyslů, a pak ho přes lucky patcher povipínám všechny ty ads,swof, androidx, a pak aplikují záplatu, pak odstraním kontrolu podpisu,crc, a pak teprve instaluji. APK jsou totiž plné reklam, sledovačů,malware, sběračů dat, atd. Ale teď nemohu nic, jsem z toho opravdu dost špatný. Takže uvítám jakoukoliv radu nebo odkaz na internetu. Děkuji.

hodnocení

Já totiž potřebuji nainstalovat aplikace Uc browser, lucky patcher, snaptube, mxplayer atd, ale pořádně vykuchané, a ve verzi mod full.
hodnocení

Ještě mě napadlo, není třeba nějaký jiný obchod, kde mohu přímo instalovat aplikace?

hodnocení

Tohle je opravdu tuhý. Tak jsem stáhnul z google play všechny instalátory APK, a jeden mi hlásil, že mám ukončit MIUI optimizaci, tak jsem ji vypnul a zas nic. Teď mi další hlásí, can instal package while security frp. Co to je? Co teď s tím? Díval jsem se třeba na xiaomi.eu nebo na xdadeveloper, a těchto dotazů je tam hodně, ale řešení žádný. Tak teda nevím, ale pátrám dál co s tím. Prosím pomozte.

hodnocení

Dobrý den, tak jsem to konečně vyřešil, ale dalo mi to teda. Návod - otevřete poklepáním vývojářské možnosti, pak zapněte OEM bootloader a pak dejte factory reset a je to. Teď instalují co chci a je to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]