Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobíjení mobilu

Od: chlum odpovědí: 12 změna:
Jak asi dlouho po nabití vydrží mobil?Musím ho mít zapnuty, kvůli zprávě, která dorazí na whaatsap, ale zároveň v něm mám palubní letenku, kterou ukážu na letisti. Nemám možnost mobil dobít od 10 hodin do 16, jeto Samsung, rok starý.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Když na mobilu nic nedělám a jen je připojený k síti, tak mi vydrží několik dní.
Těch 6 hodin vydrží i aktivního používání s nonstop zapnutý displejem.
Tak jako tak bych si tu letenku radši i vytiskl. Technika se umí podělat v tu nejméně vhodnou chvíli :)

hodnocení

1x

Na letištích bývají k dispozici dobíjecí zásuky

hodnocení

0x
Tak máte rok starý mobil a nevíte jak dlouho vám vydrží nabitý?
Poradím "Powerbanka"
chlum
hodnocení

Díky, na to už je pozdě, zítra letím. Jsem už starší, a fakt mobily tak nesleduji.
Kolik hodin vydrží váš, třeba mi to pomůže.
No já mám už starší mobil Xiaomi POCO cca..4.roky a vydr, když na něm nic nedělám tak 24 hodin.
Když hrají hry nebo jsem na webu tak cca..4-5 hodin.
chlum
hodnocení

Díky, tak snad mě 6 -7 hodin zapnuty vydrží, když na něm nic nebudu dělat.
halamus

Vypnout WiFi, Bluetooth, zbytečně nepoužívat. Při odchodu by měl být mobil plně nabitý, doporučuji minimálně na 80 %.

To míváte mobil přes noc na nabíječce, že nevíte, zda vám tak krátkou dobu vydrží?
Mám dojem, že jste otrokem nabíječky.

macvac

A také vypnout GPS. To stražně žere.

halamus

To je fakt, na GPS jsem zapomněl, bo ji mám vypnutou, a zapnout GPS u mne může jen několik málo aplikací.

chlum
hodnocení

Díky všem.

hodnocení

0x

10 let starý tlačítkový mobil mi vydržel při relativně malém provozu nabitý až14 dní. Nový ("chytrý") telefon nabíjím při stejném provozu každý 2. den.

(Holt pokrok nezastavíš)

bose
hodnocení

0x

a to je takový problém si tu letenku poslat na jíné zařízení nebo vytisknout nebo uložit nacloud,?

Mobil vydrží podle spotřeby a kapacity baterky , od 3 týdnů po 2dny

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]