Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat řemínek k wolkmenovi

Od: boban® odpovědí: 8 změna:
Zdar, mám wolkmena Sony WM-EX 500
potřebuju nový řemínek.
300 Kč za malou gukicku je dost.
Kde to sehnat za rozumnou cenu?
phono.cz/...

Kde sehnat řemínek k wolkmenovi

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

reminek
hodnocení

3x

Bobane, na tohle je obchod ame.cz

Mají mraky řemínků dle rozměrů i profilů. Dobře si rozměř. Starej bude vytahán, tak vyber kratší.

thetruth
hodnocení

2x

fixyouraudio.com/...

Když chce mít člověk jistotu, že rozměr bude správný. Já bych si radši připlatil, než namátkou měřil kupoval řemínky a zkoušel. Když rozměr nebude správný, bude padat, nebo bude špatná rychlost, nebo to nemusí jít vůbec atp. Řemínek vydrží mnoho let.

hodnocení

0x
Kdysi dávno, sem z úspěchem použil odstřihnuty lem z ochrany (Primeros)
hodnocení

Je to poměrně malý mechanismus, kladky jsou docela úzký

hodnocení

0x
Zkuste Temu, Allegro, tam jich jsou desítky v balení různých rozměrů za pár desetikorun, stačí zadat Řemínek pro walkmany. A rozměry?
hodnocení

Řemínek je hodně vytahany, deformovaný, rozměry neznám rozměry.
Kdyby to byl silikon a ne guma, jede to dodnes

Vemte tenký špagát nebo silnou niť, natáhněte v místě řemínku, změřte roztažený jako žížalu a máte potřebný rozměr...a průměr i tvar podle drážky...

mll
hodnocení

0x

Kdysi jsme používali gumičky (kupónové kroužky). Ono to moc nevydrželo, ale nějakou dobu to šlo.

Nebo když se řemínek vytahal, tak se použil jinde, kde byl potřeba delší. Kdysi jsem to takto udělal několikrát u videa, ten nejkratší jsem měl a pak tam bylo několik delších (dohromady byly snad 3 nebo 4 už nevim).

Dělala se pochopitelně celá řada prasáren. A taky se dal řemínek koupit, ale to až pozdějc. Prodavači z toho dělali nějakou vědu, takže jsem to moc rád nekupovat, asi opravdu nestačilo dodržet jen délku a profil, no mě to tehdy bylo celkem jedno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]