Když chce mít člověk jistotu, že rozměr bude správný. Já bych si radši připlatil, než namátkou měřil kupoval řemínky a zkoušel. Když rozměr nebude správný, bude padat, nebo bude špatná rychlost, nebo to nemusí jít vůbec atp. Řemínek vydrží mnoho let.
Kdysi jsme používali gumičky (kupónové kroužky). Ono to moc nevydrželo, ale nějakou dobu to šlo.
Nebo když se řemínek vytahal, tak se použil jinde, kde byl potřeba delší. Kdysi jsem to takto udělal několikrát u videa, ten nejkratší jsem měl a pak tam bylo několik delších (dohromady byly snad 3 nebo 4 už nevim).
Dělala se pochopitelně celá řada prasáren. A taky se dal řemínek koupit, ale to až pozdějc. Prodavači z toho dělali nějakou vědu, takže jsem to moc rád nekupovat, asi opravdu nestačilo dodržet jen délku a profil, no mě to tehdy bylo celkem jedno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.