Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xiaomi smart camera c200-z místnosti ven?

Od: liburena odpovědí: 2 změna:

Jde použít tato kamera za oknem ke sledovaní pohybu venku? Kolik metrů má dosah např. na zahradu?

A kvalita záznamu? Umyté okno *smich*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kmet
hodnocení

0x

Jednu kameru za oknem mám, infra přísvit je nepoužitelný, když svítí slunce na okno z nějakého úhlu, není téměř nic vidět, zvuk se pochopitelně nezaznamená. Jiné rozdíly oproti stejným kamerám venku neeviduju.

hodnocení

0x
Přes okno infra vůbec. A i přes den to dle pozice slunce v některé časy nebude moc dobré.
Já tuto kameru mám už třetím rokem celoročně venku a zatím funguje naprosto v pohodě. Mám ji vzhůru nohama na podbití střechy dílny, takže je střechou chráněna proti dešti a sněhu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]