Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Garazova vrata MFZ CS300 porucha ovladani

Od: martin3 odpovědí: 0
Dobry den, resim stejna vrata. Avsak jiny problem.. se kterym si bohuzel nevim rady. Opticka zavora mi nefunguje jiz delsi dobu, proto se mi vrata oteviraly naplno, a zavirat mi sly pouze pri drzeni tlacitka zavrit.
Nyni se mi, ale objevila porucha u ktere nevim co si myslet.
Pri stisknuti tlacitka otevrit, se mi vrata otevrou jen kousek a pak zastavi. Takto musim vrata otevirat az do potrebneho otevreni, tedy.. otevrit... otevrit... otevrit... atd. Ovsem pri jejich zavirani je nutno prislusne tlacitko drzet, a to za doprovodu drnciciho se rele. Drnci vzdy cca 2s a pak prestane. Za dalsi 2s znovu, takto se to deje az do zavreni. Display bohuzel nemam, ale kontrolky H1 a H2 se mi rozsvecuji na spravnych polohach tedy Otevreno a Zavreno.
Muze mi prosim nekdo poradit, na co se mam zamerit? Dekuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]