Dobry den, resim stejna vrata. Avsak jiny problem.. se kterym si bohuzel nevim rady. Opticka zavora mi nefunguje jiz delsi dobu, proto se mi vrata oteviraly naplno, a zavirat mi sly pouze pri drzeni tlacitka zavrit. Nyni se mi, ale objevila porucha u ktere nevim co si myslet. Pri stisknuti tlacitka otevrit, se mi vrata otevrou jen kousek a pak zastavi. Takto musim vrata otevirat az do potrebneho otevreni, tedy.. otevrit... otevrit... otevrit... atd. Ovsem pri jejich zavirani je nutno prislusne tlacitko drzet, a to za doprovodu drnciciho se rele. Drnci vzdy cca 2s a pak prestane. Za dalsi 2s znovu, takto se to deje az do zavreni. Display bohuzel nemam, ale kontrolky H1 a H2 se mi rozsvecuji na spravnych polohach tedy Otevreno a Zavreno. Muze mi prosim nekdo poradit, na co se mam zamerit? Dekuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.