Nejste přihlášen/a.
1x
Ohledně tabletu se mimo recenze zkus zeptat i starších spolužáků, co používají oni.
P S. Je hezké, že zmiňuješ poměr cena/výkon, ale mezi řádky jasně trváš na iPadu, kterej stojí tak 10 tisíc minimálně. Máš aspoň brigádu, aby sis ho zčásti zaplatila, nebo sedřeš z kůže rodiče, protože musíš ladit, když máš iPhone?
Nejde o to ladit s iphonem abych byla buhvíjak cool. Jen mi vyhovuje jak ios funguje a ulehčilo by mi to propojení s telefonem (diky icloudu).
Notebook co používám doma není čistě můj a hlavně ho není reálné nosit do školy ( je poměrně těžký a hlavně vzhledem ke stavu baterie potřebuje nonstop napájení)
Ale děkuji zkusím se poptat co používají ostatní.
Ale moje rada trvá, kromě recenzí na internetu se poptej starších spolužáků
1x
0x
Vzal bych něco co má minimálně 8 GB RAM a 128 GB disk. Ideálně 12 a 256(512).
Resili jsme ted neco podobneho, byt s vami souhlasim ohledne parametru, tak bohuzel nejde jen o vykon.
Zminuje grafickou skolu a psani poznamek, to znamena pouzivani dotykoveho stylusu a levny byt vykony tablet s levnym stylusem proste nema tu odezvu. Vyzkouseno a porovnano na showroomu, levny tablet vs Samsung a iPad.Rozdil byl opravdu velmi znatelny
Samsung a iPad to maji proste odladene - tablet + stylus.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.