Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Talíř o průměru 28 cm

Od: mmiloss odpovědí: 14 změna:
Dobrý den,
Potřebuji černou manuální mikrovlnku, do které mohu dát talíř o průměru 28cm.
Děkuji předem za odpovědi

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

otaska
hodnocení

0x

A jakou máte otázku?

Chcete ji koupit? Jednu takovou starší velkou mám, Myslím že má přes 30

koupit, z dotazu není patrné.

lmgify
hodnocení

0x

Na Heurece jich je přes 100.

manualni
hodnocení

0x

Přes 100 jich tam není, s manuálním ovládáním je jich 12 mikrovlnne-trouby.heureka/...

lmgify

Uznávám. *mir* Já jsem totiž předtím přesně nepochopil, co těmi "mechanickými" tazatel(ka) myslí. Tuším, že jsem dříve viděl nějaké trouby s automaticky zajížděcím vkládacím tácem ...

lmgify

Oprava: ne "s mechanickým ovládáním", ale podle tazatele "manuální mikrovlnka".

a to je právě ten problém, ten filtr na heuréce mi nepomůže, jelikož není pravda, že s menším otočným talířem, se nevejde větší talíř.

lmgify

Těch typů mikrovlnek na trhu jsou stovky a modely se neustále obměňují. Nikdo nebude mít přístup ke všemu a zvlášť to mít na prodejně.

Nastav si ve filtru menší průměr, třeba těch tvých 24,5cm, z nabídky si vyber, co se ti líbí a pak si stáhni manuál toho modelu, v kterém budou uvedené rozměry. Snad tam budou i ty vnitřní rozměry. Jinak se přesuň k dalšímu modelu ve výsledcích filtru.

hodnocení

0x

na fotce je vidět talíř o průměru 275mm, na otočném talíři z mikrovlnky o průměru 245mm.

abych předešel spekulacím, tak opravdu chci koupit novou černou mikrovlnku, na elektřinu,

volně stojící, s mechanickým voličem času a výkonu ohřevu (dva otočné knoflíky)

snad je to takto správně pro všechny pochopitelné:)

jde mi o to, že jsou na trhu mikrovlnky, které mají malé otočné talíře a přitom se do mikrovlnky vejde větší rozměr. a doufal jsem, že tu bude nějaký prodejce, chtěl jsem poradit, zda nemá třeba někdo možnost, změřit vnitřní rozměr mikrovlnky:)

děkuji moc za spolupráci.

Talíř o průměru 28 cm
dede

Myslím že průměr nádoby by neměl přesahovat průměr otočného talíře o víc než 2 cm, jinak jsi koleduješ o problémy

Takže z toho vycházej a nemusíš nic zkoušet.

Anebo si obejdi prodejny se svým talirem a zkoušej.

Ps: Není lepší do mikrovlnky skleněný talíř? Aby se ti tenhle keramický nezahříval, bere to výkon a a... Hlavně nesmí býti zlacený

Proč si myslíš, že by průměr nádoby neměl přesahovat průměr talíře o dva cm? a o jaké problémy si koleduje?

lmgify

Tuším, že mikrovlnné záření vytváří stojaté vlnění, na kovové vodivé stěně je intenzita nula a λ/4 je 3,1cm.

hodnocení

0x

Tak jsem našel,
Samsung MS20A3010AL
dle popisku by měla vyhovovat,
alza.cz/...

nemá náhodou někdo zkušenosti s toto mikrovlnkou?
děkuji

lmgify

Ten talíř do toho strčíš a ještě ti zůstane 1cm na každé straně.

Vnitřní prostor (Š x V x H)
306 × 208,2 × 307,4 mm

Na druhou stranu to má výkon 700W. Nevím, na kolik jsi zvyklý teď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]