Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Honor 8S proc nejde hlasitý poslech telefonování?

Od: martinpeugeot® odpovědí: 16 změna:

Mel jsem Honor 8S jen na navigaci bez SIM témer nepouzivany, ted jsem vlozil sim vse funguje,ale nejde hlasitý poslech, vse je na maximu a není dobře slyšet při telefonování, zvonění je dost silné, taktéž i poustení hudby je silné, jen telefonování je velmi slabé...máte tip co s tím? dekuji

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
No já zesilují a zeslabuji zvuk když zrovna telefonuji.
Boční tlačítko +-
hodnocení

je to naplno to + ale neni skoro slyset hovor a ni není slyšet dobre to volací vyzvánění...

A co nějaký bordel v repraku?
hodnocení

hudba jde krasne nahlas, pokud nekdo vola na mobil zvoneni je velmi hlasite to by mohlo vyloucit poruchu repro, pokud tedy tam nejsou dva? proste je to strasne potichu to volání ani kdyzje tel u ucha tak to skoro neni slyset, jinak regulace hlasitosti funguje kdyz dam minus tak to uplne zeslábne...diky

111®
hodnocení

0x

určitě bude někde v nastavení i nastavení zvuků, telefon, budím, media...

hodnocení

vše je tam naplno proste nejde udelat hlasitý poslech nohoru, ani hlasitý poslech kdyz se volá tak u jiných telefonu je slyset jak to volá to vyzvánění...jiné zvuky jako je kdyz mi nekdo volá je hlasité ok, taktéz prehrávaní hudby je hlasité velmi, jen ten hovor... vše jsem prosel uz nevím co jeste je blbě...diky

hodnocení

potřebuji normální hlasití volání tj mobil v ruce na u ucha a to nefunguje, na jiném mobilu zmacku hklasitý poslech a je to... tady to není nebo jsem neco prehlédl? diky

111®
hodnocení

0x

zkusil bych restart telefonu..

hodnocení

restart udelán to vše jsem uz provedl, jsem uz bez nápadu proto pisi sem..diky

111®
hodnocení

0x

A nema to samostane nastveni pri orepnuti na hlsito?

hodnocení

ma ro na obrazovce kde se vola jen symbol repro který se hovor bud mutuje nebo pustí nemá tam nikde symbol hlasitého voláni... nemuze to byt verze sw?

111®

ne hlasité volání ale hlasitý poslech, nemá samostatné nastavení bočními tlačítky? Prostě zavoláš dáš na hlasitě a zkusíš poregulovat na boku

hodnocení

nastavení je bud v sekci zvuk tam je vse naplno nabo na boku tlacitky je naplno a ikona repro pri volání taky funguje, ale je to vše strašně ponížené aby bylo neco vubec slyšet musí se zmacknou ikona repro jako hlasitý poslech...jié zvuky fungují výborně...

hodnocení

0x
Mám obrácený problém :
V whatsappu nejde regulovat hlasitost (podun sloupce proběhne sice). je maximální až to to dělá pazvuky
Pochopitelně při (video)hovoru "na hlasiťák". (Ostatně videohovor na sluchátko jde jen pto lidi s psím sluchem)
111®

no jasně, akustická zpětná vazba, nevík jestli jde snířit citlivost mikrofonu...ale asi ne, takže nedávat na hlasiťák..

111®
hodnocení

0x

Tak pak prichazi v uvahu spatny repro doporucim setvis

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]