Nejste přihlášen/a.
Mel jsem Honor 8S jen na navigaci bez SIM témer nepouzivany, ted jsem vlozil sim vse funguje,ale nejde hlasitý poslech, vse je na maximu a není dobře slyšet při telefonování, zvonění je dost silné, taktéž i poustení hudby je silné, jen telefonování je velmi slabé...máte tip co s tím? dekuji
hudba jde krasne nahlas, pokud nekdo vola na mobil zvoneni je velmi hlasite to by mohlo vyloucit poruchu repro, pokud tedy tam nejsou dva? proste je to strasne potichu to volání ani kdyzje tel u ucha tak to skoro neni slyset, jinak regulace hlasitosti funguje kdyz dam minus tak to uplne zeslábne...diky
vše je tam naplno proste nejde udelat hlasitý poslech nohoru, ani hlasitý poslech kdyz se volá tak u jiných telefonu je slyset jak to volá to vyzvánění...jiné zvuky jako je kdyz mi nekdo volá je hlasité ok, taktéz prehrávaní hudby je hlasité velmi, jen ten hovor... vše jsem prosel uz nevím co jeste je blbě...diky
ma ro na obrazovce kde se vola jen symbol repro který se hovor bud mutuje nebo pustí nemá tam nikde symbol hlasitého voláni... nemuze to byt verze sw?
ne hlasité volání ale hlasitý poslech, nemá samostatné nastavení bočními tlačítky? Prostě zavoláš dáš na hlasitě a zkusíš poregulovat na boku
no jasně, akustická zpětná vazba, nevík jestli jde snířit citlivost mikrofonu...ale asi ne, takže nedávat na hlasiťák..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.