Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xiaomi redmi 11s 4G

Od: begi25® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den prosím o radu.Mám 3 bezdratove sluchatka.Do mynuleho týdne fungovali všechny.Pak sem si chtěl sparovat telefon z notebokem přes blutut ale chtelo to pomně zaregistrovat se na Microsof.Nejsem tam regystrovany,tak sem to vzdal.Od te doby nemužu spustit sluchatka ani jedny.Když v telef.zapnu blutut tak my vyhledava moje zařizení.Píše uloženo.Ale jak si chci poslechnout mp3 tak my píše sluchátka nepřipojeno.Sluchátka sou na 100 procent nabité.Netuším jestli muj telefon podporuje více připojeni.Nekterá sluchatka už nepouživam da se to nějak odstranit?Prosím poradte aby to fungovalo.Hezký den.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zdravím,
Mám zkusenost s redmi 9 a když byl problém, že se nespojili už spárované sluchátka tak jsem je odstranil ze seznamu BT a dal vyhledat znovu a vše v pořádku.
Ale pokud to budeš mit aktualne např. spojené s notebookem tak to nebude chtit přijmout ty sluchátka třeba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]