Nejste přihlášen/a.
Dá se nějak otevřít BT aplikace Sencor Scooter přes BT (obejít změněné tovární heslo), na koloběžce Sencor Scooter One 2020, pokud někdo změnil tovární přístupové heslo? Koloběžka byla koupena z druhé ruky a předchozí majitel ji rovněž koupil od původného kupce. Pokud jsem se ptal majetele, který ji prodal mě, ten říkal, že on BT aplikaci koloběžky nikdy nepoužíval a heslo tedy ani nepotřeboval, ani neměnil. A s původním majitelem, který zřejmě tovární heslo změnil, již možnost kontaktu není. Při pokusu o nějaká různá jednoduchá hesla se mi otevření nepodařilo. Jedná se mi hlavně o možnost zjištění celkově ujeté vzdálenosti a provozních hodin a nastavení tempomatu.
U druhé, stejné koloběžky, obdobného původu, jsem měl shodný problém. Ale zde se "zadařilo" použít, místo původních nul, jednoduché heslo 123456, s nímž se otevření aplikace podařilo.
K případným "invektivám", že jde o "čórku" uvádím, že tato pravděpodobnost zde nebyla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.